27 Disember 2015

AURAWHITE BEAUTY : AURAWHITE GOLD COLLAGEN


AURAWHITE BEAUTY : AURAWHITE GOLD COLLAGEN



AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

WHATSAPP/SMS 013 9141867


Kelebihan Aurawhite Tripeptide Gold :
# memberi tiga kali pencerahan kulit
# anti penuaan dan melembapkan kulit
# Keberkesanan pencerahan kulit
# mengawal pigmentasi, kulit kusam dan masalah kulit
# Membaik pulih struktur kulit
# Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
# Mengurangkan garisan halus dan keduta
# Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
# Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
# Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
# Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
# Meningkatkan penghasilan susu ibu
# Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
# Mengatasi masalah lenguh badan
# Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

Ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin.



Aurawhite Tech Complex mengandungi
  1. BLUEBERRY
  2. SAKURA
  3. VITAMIN E
  4. OLIVE OIL
  5. ALOE VERA
  6. CRANSBERRY
  7. ELASTIN
  8. GRAPE SEED
  9. ROSE HIPS
  10. ASTAXANTHIN
  11. TOMATO
  12. TRIPEPTIDE COLLAGEN
  13. vitamin,
  14. campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan),
  15. tripeptide kolagen,
  16. astaxanthin,
  17. minyak zaitun,
  18. ekstrak biji anggur dan
  19. rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar






CARA PENGGUNAAN AURAWHITE GOLD :-
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur .
   Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
➨Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yang segar 
➨Jika period, seeloknya stop kejap untuk 3 hari pertama, then sambung balik masa hari keempat 



.AURAWHITE BEAUTY 24K GOLD SERUM


AURAWHITE BEAUTY 24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867





24K Gold Serum TERBARU daripada AURAWHITE BEAUTY.Serum Pati Emas Tulen Diperkaya dengan Hyaluronic dapat menegangkan kulit dirasai dengan sekali pemakaian wahh dengar macam best kan sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai produk AurawhiteSkinSpa or Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai SERUM AJAIB ni.



Antara kebaikan nya 24K GOLD SERUM
  1. menegangkan kulit dalam 2 miniT
  2. mencerahkan serta melembapkan kulit
  3. mengurangkan kedutan dan garis halus  
  4. membaiki struktur kulit dengan bio peptide 
  5. mengurangkan jeragat dan kusam kulit bercahaya dan anjal
  6. memberi penyerapan sempurna





Cara penggunaan 24K GOLD SERUM 
* 2x sehari selepas mencuci muka atau selepas toner. Sapukan pada seluruh wajah tepuk tepuk manja. Disusuli cc creme or dd creme untuk siang dan disusuli night cream atau auramagique pada waktu malam.

Tips: selalu malam pakai 24k gold serum lepas tu pakai AURAMAGIQUE











*****************************

AURAWHITE BEAUTY : 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1


AURAWHITE BEAUTY : 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867




>>>Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi,penuaan, kedutan & garisan halus.

>>>Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24k dan platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kan kulit sekaligus mencerahkan kulit. 

>>>Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat. 

>>>Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna. 

>>>Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah 

>>>Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan 

>>>Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.

>>>Tidak sesuai untuk kulit bermasalah




Setiap pek mengandungi 6 produk iaitu : 
  1. 24K pure Gold Platinum Soap 
  2. Face Toner 
  3. DD Foundation Spf 35 
  4. 24K Pure Gold Essence 
  5. FREE Night Cream ( digunakan selepas gold essence) 
  6. FREE 3D DIAMOND MASK




 24K GOLD PLATINUM SOAP (anti aging & whitening)(NOT 141204184K)
Sabun gabungan hablur emas 24k dan platinum menggunakan teknologi nano telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebij halus.Ianya memberika penyerapan sempurna pada wajah.Ia dapat membantu mengurangkan kedutan, garis halus,mencerahkan serta melembabkan kulit . Ia di perkayakan dengan serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit .
cara penggunaan: Gosok sabun sehingga keluar buihnya dan dengan lembut urut muka dengan putaran membulat.Biarkan 30saat dan bilas dengan air bersih.


✔ FACE TONER (NOT 141204183K)
Penyegar wajah membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit sekata ,mencerahkan kulit dan menutup pori-pori pada wajah supaya kulit lebih sihat .Diperkaya dengan vitami yang menyokong penghasilan kulit baru
cara penggunaan: Selepas mencuci wajah,dengan menggunakan kapas muka picit toner dan sabunkan ke seluruh wajah serta leher.


✔ DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
Dari kombinasi enzim pelbagai ekstrak.DD Foundation sebagai pelindung sinaran UV serta gantian bedak asas yang tidak melekit memberikan kulit anda bersinar ,cerah dan taidak berminyak sepanjang hari .
cara penggunaan : Selepas mencuci wajah dengan 24k GOLD PLATINUM SOAP DAN PURE GOLD ESSENCE sapukan DD FOUNDATION.calit 5 point dan tepuk-tepuk wajah anda biarkan ianya meresap.Ia melindungi cela kulit dan akan mengikut tona kulit anda.Sesuai untuk semua jenis kulit.


✔ 24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
Pure emas tulen membantu sel-sel kulit , menganjalkan serta menegangkan kulit dan anti penuaan serta mencegah kulit kendur . cara penggunaan: Titiskan 5 point pada wajah,sapukan esen emas seluruh muka dengan cara sapuan ke atas.Digunakan pada siang hari dan malam.Disusuli dengan pemakaian night cream DENGAN nipis untuk malam sahaja.


✔ NIGHT CREAM (free) 
Membantu mencerahkan kulit , menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam .
cara penggunaan: Pada malam hari selepas pure gold essence.sapukan sapuan nipis krim malam pada wajah anda.


✔ 3D SHEET MASK (free) 
Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit
Cara penggunaan: Untuk sekali penggunaan sahaja.Buka dan letakkan pada wajah sebelum tidur.Biarkan 30minit dan buang mask tersebut.Bilas wajah dengan air bersih


AURAWHITE BEAUTY : LOOSE ITEM 24K PLATINUM GOLD SKINCARE




AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

AURAWHITE 24K PLATINUM SKINCARE
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD SOAP 
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM39.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD ESSENCE 
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD NIGHT CREAM
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM45.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD FOUNDATION
HARGA PROMOSI RM29.00
* Harga Promosi Hq RM38.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD TONER
HARGA PROMOSI RM24.00
* Harga Promosi Hq RM28.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS









***************************




AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

AURAWHITE 24K PLATINUM SKINCARE
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD SOAP 
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM39.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD ESSENCE 
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD NIGHT CREAM
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM45.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD FOUNDATION
HARGA PROMOSI RM29.00
* Harga Promosi Hq RM38.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD TONER
HARGA PROMOSI RM24.00
* Harga Promosi Hq RM28.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS



Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan RANGKAIAN AURAWHITE BEAUTY GOLD murah disini..dan pastinya  RANGKAIAN AURAWHITE BEAUTY GOLD original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk  RANGKAIAN AURAWHITE BEAUTY GOLD



AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

AURAWHITE 24K PLATINUM SKINCARE
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD SOAP 
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM39.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD ESSENCE 
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD NIGHT CREAM
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM45.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD FOUNDATION
HARGA PROMOSI RM29.00
* Harga Promosi Hq RM38.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD TONER
HARGA PROMOSI RM24.00
* Harga Promosi Hq RM28.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS



2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk 
  
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

AURAWHITE BEAUTY : 24K GOLD SERUM


AURAWHITE BEAUTY 24K GOLD SERUM


AURAWHITE BEAUTY 24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867





24K Gold Serum TERBARU daripada AURAWHITE BEAUTY.Serum Pati Emas Tulen Diperkaya dengan Hyaluronic dapat menegangkan kulit dirasai dengan sekali pemakaian wahh dengar macam best kan sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai produk AurawhiteSkinSpa or Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai SERUM AJAIB ni.



Antara kebaikan nya 24K GOLD SERUM
  1. menegangkan kulit dalam 2 miniT
  2. mencerahkan serta melembapkan kulit
  3. mengurangkan kedutan dan garis halus  
  4. membaiki struktur kulit dengan bio peptide 
  5. mengurangkan jeragat dan kusam kulit bercahaya dan anjal
  6. memberi penyerapan sempurna





Cara penggunaan 24K GOLD SERUM 
* 2x sehari selepas mencuci muka atau selepas toner. Sapukan pada seluruh wajah tepuk tepuk manja. Disusuli cc creme or dd creme untuk siang dan disusuli night cream atau auramagique pada waktu malam.

Tips: selalu malam pakai 24k gold serum lepas tu pakai AURAMAGIQUE









*****************************

AURAWHITE BEAUTY : 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1


AURAWHITE BEAUTY : 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867




>>>Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi,penuaan, kedutan & garisan halus.

>>>Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24k dan platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kan kulit sekaligus mencerahkan kulit. 

>>>Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat. 

>>>Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna. 

>>>Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah 

>>>Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan 

>>>Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.

>>>Tidak sesuai untuk kulit bermasalah




Setiap pek mengandungi 6 produk iaitu :
  1. 24K pure Gold Platinum Soap 
  2. Face Toner 
  3. DD Foundation Spf 35 
  4. 24K Pure Gold Essence 
  5. FREE Night Cream ( digunakan selepas gold essence) 
  6. FREE 3D DIAMOND MASK




24K GOLD PLATINUM SOAP (anti aging & whitening)(NOT 141204184K)
Sabun gabungan hablur emas 24k dan platinum menggunakan teknologi nano telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebij halus.Ianya memberika penyerapan sempurna pada wajah.Ia dapat membantu mengurangkan kedutan, garis halus,mencerahkan serta melembabkan kulit . Ia di perkayakan dengan serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit .
cara penggunaan: Gosok sabun sehingga keluar buihnya dan dengan lembut urut muka dengan putaran membulat.Biarkan 30saat dan bilas dengan air bersih.


✔ FACE TONER (NOT 141204183K)
Penyegar wajah membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit sekata ,mencerahkan kulit dan menutup pori-pori pada wajah supaya kulit lebih sihat .Diperkaya dengan vitami yang menyokong penghasilan kulit baru
cara penggunaan: Selepas mencuci wajah,dengan menggunakan kapas muka picit toner dan sabunkan ke seluruh wajah serta leher.


✔ DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
Dari kombinasi enzim pelbagai ekstrak.DD Foundation sebagai pelindung sinaran UV serta gantian bedak asas yang tidak melekit memberikan kulit anda bersinar ,cerah dan taidak berminyak sepanjang hari .
cara penggunaan : Selepas mencuci wajah dengan 24k GOLD PLATINUM SOAP DAN PURE GOLD ESSENCE sapukan DD FOUNDATION.calit 5 point dan tepuk-tepuk wajah anda biarkan ianya meresap.Ia melindungi cela kulit dan akan mengikut tona kulit anda.Sesuai untuk semua jenis kulit.


✔ 24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
Pure emas tulen membantu sel-sel kulit , menganjalkan serta menegangkan kulit dan anti penuaan serta mencegah kulit kendur . cara penggunaan: Titiskan 5 point pada wajah,sapukan esen emas seluruh muka dengan cara sapuan ke atas.Digunakan pada siang hari dan malam.Disusuli dengan pemakaian night cream DENGAN nipis untuk malam sahaja.


✔ NIGHT CREAM (free)
Membantu mencerahkan kulit , menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam .
cara penggunaan: Pada malam hari selepas pure gold essence.sapukan sapuan nipis krim malam pada wajah anda.


✔ 3D SHEET MASK (free)
Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit
Cara penggunaan: Untuk sekali penggunaan sahaja.Buka dan letakkan pada wajah sebelum tidur.Biarkan 30minit dan buang mask tersebut.Bilas wajah dengan air bersih


AURAWHITE BEAUTY : LOOSE ITEM 24K PLATINUM GOLD SKINCARE




AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

AURAWHITE 24K PLATINUM SKINCARE
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD SOAP 
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM39.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD ESSENCE 
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD NIGHT CREAM
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM45.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD FOUNDATION
HARGA PROMOSI RM29.00
* Harga Promosi Hq RM38.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD TONER
HARGA PROMOSI RM24.00
* Harga Promosi Hq RM28.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS









***************************

AURAWHITE BEAUTY : AURAWHITE GOLD COLLAGEN



AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

WHATSAPP/SMS 013 9141867


Kelebihan Aurawhite Tripeptide Gold :
# memberi tiga kali pencerahan kulit
# anti penuaan dan melembapkan kulit
# Keberkesanan pencerahan kulit
# mengawal pigmentasi, kulit kusam dan masalah kulit
# Membaik pulih struktur kulit
# Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
# Mengurangkan garisan halus dan keduta
# Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
# Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
# Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
# Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
# Meningkatkan penghasilan susu ibu
# Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
# Mengatasi masalah lenguh badan
# Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

Ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin.



Aurawhite Tech Complex mengandungi
  1. BLUEBERRY
  2. SAKURA
  3. VITAMIN E
  4. OLIVE OIL
  5. ALOE VERA
  6. CRANSBERRY
  7. ELASTIN
  8. GRAPE SEED
  9. ROSE HIPS
  10. ASTAXANTHIN
  11. TOMATO
  12. TRIPEPTIDE COLLAGEN
  13. vitamin,
  14. campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan),
  15. tripeptide kolagen,
  16. astaxanthin,
  17. minyak zaitun,
  18. ekstrak biji anggur dan
  19. rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar






CARA PENGGUNAAN AURAWHITE GOLD :-
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur .
   Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
➨Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yang segar 
➨Jika period, seeloknya stop kejap untuk 3 hari pertama, then sambung balik masa hari keempat 



***************************




AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

AURAWHITE 24K PLATINUM SKINCARE
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD SOAP 
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM39.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD ESSENCE 
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD NIGHT CREAM
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM45.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD FOUNDATION
HARGA PROMOSI RM29.00
* Harga Promosi Hq RM38.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD TONER
HARGA PROMOSI RM24.00
* Harga Promosi Hq RM28.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS



Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan RANGKAIAN AURAWHITE BEAUTY GOLD murah disini..dan pastinya  RANGKAIAN AURAWHITE BEAUTY GOLD original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk  RANGKAIAN AURAWHITE BEAUTY GOLD



AURAWHITE BEAUTY GOLD COLLAGEN
HARGA PROMOSI RM110.00
* Harga Promosi Hq RM160.00
POSLAJU TAMBAH RM12.00 SM / RM17.00 SS

AURAWHITE 24K PLATINUM SKINCARE
HARGA PROMOSI RM89.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


24K GOLD SERUM
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD SOAP 
HARGA PROMOSI RM30.00
* Harga Promosi Hq RM39.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD ESSENCE 
HARGA PROMOSI RM33.00
* Harga Promosi Hq RM40.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD NIGHT CREAM
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM45.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD FOUNDATION
HARGA PROMOSI RM29.00
* Harga Promosi Hq RM38.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


AURAWHITE GOLD TONER
HARGA PROMOSI RM24.00
* Harga Promosi Hq RM28.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS



2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk 
 
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)