30 Jun 2015

IZEARA BODY TALK WHITE SLIM ORIGINAL DAN MURAH RM120



Yeay terbaru Body Talk White Slim Xtra Booster....Kesan 5x ganda kenyang, 5x ganda membakar lemak, 5x kali ganda mencantikkan kulit anda, 5 x ganda kurusss dgn pantas.



IZEARA BODY TALK WHITE SLIM EXTRA BOOSTER PROMOSI RM120 .00




FULL SET COMBO IZEARA BODYTALK EXTRA BOOSTER

1.SLIM DIET 
2.SLIM DETOX
3.6 INCH BODY SERUM
4.6 INCH BODY SOAP


HARGA PASARAN RM 199.00

PROMOSI SEKARANG HANYA RM 120.00

KOS PENGHANTARAN SETIAP SET COMBO 

RM 9.00 SM 

 RM 15.00 SS

WHATSAPP 018 3139452 SEKARANG UTK ORDER

Yeay terbaru Body Talk White Slim Xtra Booster....Kesan 5x ganda kenyang, 5x ganda membakar lemak, 5x kali ganda mencantikkan kulit anda, 5 x ganda kurusss dgn pantas.






Turunkan berat anda dalam masa 7 hari sahaja 

 ☆  KURUS DENGAN MUDAH :Membakar lebih kalori tanpa senaman 
 ☆  100% SEMULAJADI : 100% formula bahan semulajadi 
 ☆  BERKESAN DENGAN PANTAS : Berkesan dalam masa 7 hari 
 ☆   TIADA KESAN SAMPINGAN : Selamat untuk diambil. Tiada bahan terlarang 
 ☆  MEMELIHARA KULIT : Kulit menjadi lebih PUTIH, GEBU dan HALUS 



 ‪-Stem‬ Cell Formula + Makanan sunnah terbaik dunia
- Produk 100% Bebas bahan kimia
- Produk 100% Bebas Paraben
- 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
- Menghilangkan parut & selulit lama
- 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan
- Mencantikkan kulit, memutihkan kulit
- Mengekalkan kecantikan badan
- Sesuai untuk ibu menyusukan anak







BAGAIMANA IZEARA BODY TALK WHITE SLIM BERFUNGSI???
1.  Izeara Body Talk White Slim akan membantu menyingkirkan segala toksin degil dalam tubuh 
seterusnya membantu mengawal diet anda tanpa perlu lagi berlapar dalam proses penurunan berat badan.

2.  Izeara Body Talk White Slim akan membuatkan tubuh badan anda lebih bertenaga dan segar sepanjang hari, kulit akan menjadi lebih halus dan gebu... tiada lagi masalah obesiti akan membelenggu anda setelah mengamalkan Izeara Body Talk White Slim 






CARA MENGGUNAKAN IZEARA BODY TALK WHITE SLIM EXTRA BOOSTER
1) Sapukan Izeara 6 Inch Body Serum 3-5 kali sehari selepas mandi @ semasa kulit masih segar.
2) Minum 1 sudu Izeara Slim Diet Extra Booster sebelum sarapan
3) Minum 1 sudu Izeara Slim Detox Extra Booster sebelum tidur
4) Gunakan Izeara Body Soap semasa mandi


Please take note!! Ni antara PANTANG LARANG semasa MENGGUNAKAN SET IZEARA BODY TALK WHITE SLIM NI
1) Ibu mengandung, berpantang, menyusukan anak boleh menggunakan Izeara. Untuk pregnant di semua tempat kecuali muka dan perut.
2) Izeara tidak boleh digunakan di muka. Leher boleh bagi menghilangkan double chin.
3) Izeara tidak panas, tidak gatal atau ruam. Hanya bau lime extract sahaja.


SARANAN:
1) Minum air kosong 2-3 liter sehari - ini akan membantu penyingkiran toksin dalam badan anda.
2) Sapu 6 Inch Body Serum sebaiknya selepas mandi iaitu semasa kulit masih segar untuk kadar serapan optimum serum ke kulit badan.
3) Elakkan makanan yang terlalu berminyak, berlemak
4) Rajinkan bersenam.




IZEARA BODY TALK WHITE SLIM EXTRA BOOSTER @ RM140 

YANG ORIGINAL SAHAJA DI SINI!



MEH KITA TENGOK TESTIMONI PENGGUNA IZEARA NI




WHATSAPP 018 3139452 SEKARANG UTK ORDER






WHATSAPP 018 3139452 SEKARANG UTK ORDER



WHATSAPP 018 3139452 SEKARANG UTK ORDER



 IZEARA
BODY TALK WHITE SLIM EXTRA BOOSTER

PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) IZEARA BODY TALK WHITE SLIM EXTRA BOOSTER, 6 INCH BODY SERUM



1) Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh 

guna tak 6 inch body serum? 
Jawapanya BOLEH. 
Untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

2) 6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. 
Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. 

Leher boleh untuk hilangkan double chin.



3) SOALAN FAMOUS...6 inch ni serum ni panas tak..
Memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG
Tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


TESTIMONI TERBARU IZEARA BODY TALK WHITE SLIM
EXTRA BOOSTER DAN 6 INCH BODY SERUM





















17 Jun 2015

BEAUTY SECRET by SHALICIOUS - MY SECRET IS YOURS NOW



“My secret is yours now….what secret?”

Hanya Beauty Secret Shalicious....
Setia pada yg ini dah cukup buatkan uolls jatuh cinta dengan kulit sendiri bila bangun pagi setiap hari. Uolls nak tak?? Badan sihat, kulit semakin cerah, makin moist. 
I Love Beauty Secret..Murah, Berkesan & Mudah Dimakan adalah apa yang ingin kami bawakan kepada anda..

"memey tak cari hok lain doh"

Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! Hanya Beauty Secret yang jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!

And Beauty Secret Shalicious bukan setakat untuk kecantikan semata-mata uolls, Beauty Secret bermanfaat untuk kesihatan sekali. Kalau tak sempat lunch sampai ke petang pun jangan risau sebab anda akan still cergas buat kerja. ^_^ 


beauty secret shalicious

Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! 

Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil

Kandungan Beauty Secret

Collagen
Ekstrak Biji Anggur
Strawberry
Roselle
Vitamin c

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.

Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah + menggantikan collagen semulajadi dalam  badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia & gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. klu ada kedut2 dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So mmg dah masuk tahap wajib klu uolls nak maintain gorgeous untuk ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.


beauty secret shalicious

Produk yang semakin rancak diambil dikalangan pengguna, ‘serbuk putih berseri’!
Kalau uolls nak putih gebu…lembut je kulit, jom try beauty secret!
 terlalu best kesan dia ^_^

Kena alami sendiri syg2 macam mana berkesannya produk ni. Mesti uolls akan jatuh hati!!

Syg2 ade tak yg ade masalah eye bag & lingkaran gelap bawah mata?

Rumusan collagen & fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur,  strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yg efektif dalam mengekalkan struktur & kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut2 dimuka dan jeragat yg sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat & meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing & cantik berseri!


beauty secret shalicious 


KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS

 Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
 Mematikan masalah jerawat dimuka
 Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
 Menyekatakan tona kulit
 Melambatkan proses penuaan (anti aging)
 Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
 Memudar dan menghilangkan jeragat
 Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Beauty Secret

Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…



TESTIMONI BEAUTY SECRET


testimoni beauty secret shalicious



testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious




testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious



testimoni beauty secret shalicious




testimoni beauty secret shalicious




testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious

berminat untuk order??
BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS 
harga pasaran :
 RM 69.00 EXCLUDING POSTAGE
harga kami:
RM60.00 FREE POSTAGE