27 Julai 2015

D'AURA AS SYIFA : MINYAK KELADA DARA(CECAIR & SOFTGEL)

Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil)


Banyak sekali pertanyaan dan permintaan untuk softgel Minyak Kelapa Dara As Syifa ini. Ini kerana, tidak semua dapat menerima bau dan rasa minyak kelapa. Jadi, berita baik untuk kita semua. Pihak D'Aura telah memperkenalkan produk terkininya - softgel minyak kelapa dara As-Syifa. Masih mengekalkan keistimewaan minyak berbentuk cecair iaitu:

 



  • Ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk al-Quran dan ayat Syifa’ (doa penyembuh penyakit) secara langsung oleh anak-anak tahfiz dari Pondok Tahfiz Moden Saadah Addarain (bukan kaset/CD/radio)
  • 100% asli dan berkualiti tinggi. Minyak Kepada Dara As-Syifa berwarna jernih (kualiti terbaik).
  • Membeli sambil menderma. Sebahagian daripada hasil jualan akan disumbangkan kepada sekolah tahfiz dan pembinaan masjid.
  • Harga terbaik di pasaran


PAKEJ 1

D'AURA AS SYIFA LIQUID/CECAIR
(100 ML X 2 BOTOL )
HARGA PROMOSI RM57.00
* Harga Promosi Hq RM79.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 2

D'AURA AS SYIFA SOFTGEL
(80 BIJI SEBOTOL )
HARGA PROMOSI RM40.00
* Harga Promosi Hq RM49.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 3  
(COMBO)

D'AURA AS SYIFA LIQUID/CECAIR + D'AURA AS SYIFA SOFTGEL

HARGA PROMOSI RM97.00
* Harga Promosi Hq RM129.00
POSLAJU TAMBAH RM10.00 SM / RM15.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867




Mari kita lihat kembali apa kebaikan minyak kelapa dara. Seperti yang kita ketahui, khasiat kelapa dara adalah kandungan lemak tepunya yang sangat tinggi dan sangat diperlukan oleh badan kita untuk kekal sihat dan cergas selain mencegah  penyakit-penyakit yang boleh membawa maut seperti penyakit jantung dan kencing manis.

Minyak kelapa dara Syifa dikeluarkan dari buah kelapa yang telah cukup matang menggunakan proses khas yang tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa yang terdapat dalam buah kelapa tersebut. Minyak kelapa yang dara iaitu minyak kelapa dara ini diproses dengan tanpa menggunakan haba ataupun kimia dan minyak kelapa dara menyimpan berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita.

Khasiat minyak kelapa dara adalah dari minyaknya yang kaya dengan lemak tepu yang memberi 1001 rawatan pencegahan penyakit telah mendapat kepercayaan oleh masyarakat dunia tentang keberkesannya yang amat menakjubkan. Semua fakta tentang khasiat kelapa dara ini telah disahkan oleh pakar-pakar perubatan dunia. Antara kebaikan minyak kelapa dara As-Syifa:



Untuk Wanita Hamil/Mengandung:

  • Sebagai minyak selusuh untuk mudah melahirkan anak
  • Sebagai minyak urutan perenium untuk mengurangkan koyakan ketika melahirkan anak


Untuk Kesihatan dan Rawatan Penyakit:

  • Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi
  • Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes
  • Mencegah dan merawat masalah gout
  • Merawat masalah resdung
  • Merendahkan kadar kolestrol
  • Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal
  • Menyokong fungsi tiroid
  • Memperbaiki pencernaan dan
  • Mencegah dan merawat buasir
  • Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine
  • Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa
  • Meningkatkan daya tahan
  • Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin
  • Menghalang pembentukan radikal bebas


Untuk Penjagaan Bayi

  • Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur
  • Mencegah dan merawat ruam lampin
  • Melembabkan kulit bayi dan mengurangkan masalah eczema
  • Merawat masalah kulit kepala bayi yang berkerak

Untuk Kesuburan/Hubungan Suami-Isteri:

  • Membunuh kulat, virus atau bakteria seperti keputihan
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk persekitaran yang bagus untuk sperma hidup
  • Sebagai pelincir semulajadi
  • Sebagai urutan alat kelamin lelaki
  • Memperbaiki masalah tersumbat pada fungsi organ kelamin
  • Merangsang tenaga dan meningkatkan metabolisma

Untuk Kecantikan:

  • Bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV)
  • Menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru
  • Memperbaiki masalah rambut gugur dan berkelimumur
  • Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis
  • Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, luka, tumit pecah, jerawat, etc.
  • Mencantikkan dan melembabkan kulit




Jika anda baca keterangan tersebut dengan teliti, anda akan perasan yang minyak kelapa dara ini boleh digunakan melalui kaedah sapuan dan untuk diminum. Softgel ini sesuai untuk menggantikan fungsi minum sahaja. Dan jika anda ingin mengamalkan minyak kelapa dara untuk mengekalkan kesihatan dan tidak memerlukan hasil yang cepat, softgel adalah pilihan terbaik. Sekiranya anda mempunyai masalah kesihatan yang memerlukan penyembuhan segera, kami masih mengsyorkan pengambilan minyak kelapa dara dalam bentuk cecair kerana tindakbalasnya lebih cepat berbanding softgel.


CARA PENGGUNAAN D'AURA MINYAK KELAPA DARA LIQUID/SOFTGEL



Minum (Cecair) / Makan (Kapsul) 1 sudu besar / 1 biji setiap pagi dan petang selepas makan. Boleh juga disapu pada kulit dan rambut. Boleh juga disapu di wajah sebelum tidur sebagai rawatan masalah kulit seperti Jerawat dan Jeragat.



Buntu? Tak tahu nak pilih mana satu. D'aura Liquid atau Softgel
Mari kami bantu.

BEZA D'AURA VCO LIQUID & SOFTGEL :-


✔ Fungsi Liquid & Softgel adalah sama.
✔ Softgel lebih kepada kecantikkan & menjaga kesihatan
✔ Liquid pula lebih kepada merawat penyakit & amat sesuai untuk ibu hamil, kandungan & bayi. Ini kerana kesannya lebih menyeluruh, penyerapan khasiat dalan badan lebih baik & mudah dicerna

MACAM MANA CARA PENGGUNAAN?
[✔] Minum (Cecair) / Makan (Kapsul) 1 sudu besar / 1 biji setiap pagi dan petang selepas makan. Boleh juga disapu pada kulit dan rambut. Boleh juga disapu di wajah sebelum tidur sebagai rawatan masalah kulit seperti Jerawat dan Jeragat.

KANDUNGAN BERAPA BULAN BOLEH AMALKAN? TIADA KESAN SAMPINGAN KE?
[✔] Minyak ni boleh diamalkan dari awal kehamilan lagi. Tiada kesan sampingan kerana minyak ni 100% semulajadi diproses tanpa haba dan bahan kimia.

Q : Bila boleh start amalkan VCO ni? Awal-awal pregnant dah boleh minum ke?
A : VCO ni boleh diamalkan dari awal pregnancy lagi. Takde masalah. Lagi bagus!

Q : Satu set tahan berapa lama?
A : Boleh tahan sebulan lebih if konsisten minum 2x sehari

Q : Rasa ape ye VCO? Pahit ke?
A : Rasa die tawar je macam air zamzam cuma agak likat sedikit.

Q : Budak boleh minum ke VCO ni?
A : Boleh! VCO ni boleh digunakan untuk semua peringkat umur daripada bayi sampai warga emas. Takde had umur.

Q : Ape beza VCO D'aura dengan VCO jenama lain?
A : Specialnya VCO D'aura sebab telah dirukyahkan (ditenagakan) dengan 30 juzuk Ayat Al-Quran daripada pelajar-pelajar Maahad Tahfiz Teluk Panglima Garang, Banting, Selangor. So, tak boleh dilangkah & letak merata-rata.

Q : Cara minum macam mane? Berapa kali sehari ye?
A : Amalkan 2 kali sehari selepas makan. 1 sudu lepas breakfast & 1 sudu lepas lunch. Baca Bismillah, Selawat & niat dalam hati supaya Allah beri kesembuhan & dipermudahkan urusan (bersalin).

Q : Berapa harga VCO D'aura?
A : Satu set RM79 untuk Semenanjung & RM86 untuk Sabah/Sarawak. Free postage seluruh Malaysia.

Q : Ape bahan yg terkandung dlm VCO ni?
A : VCO ni 100% organik minyak yang diekstrak daripada kelapa dara. Tiada campuran bahan lain.


TESTIMONI PENGGUNA D'AURA MINYAK KELAPA DARA AS SYIFA







Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan D'AURA AS SYIFA murah disini..dan pastinya D'AURA AS SYIFA original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk  D'AURA AS SYIFA 



PAKEJ 1
D'AURA AS SYIFA LIQUID/CECAIR
(100 ML X 2 BOTOL )
HARGA PROMOSI RM57.00
* Harga Promosi Hq RM79.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 2
D'AURA AS SYIFA SOFTGEL
(80 BIJI SEBOTOL )
HARGA PROMOSI RM40.00
* Harga Promosi Hq RM49.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 3  
(COMBO)
D'AURA AS SYIFA LIQUID/CECAIR + D'AURA AS SYIFA SOFTGEL
HARGA PROMOSI RM97.00
* Harga Promosi Hq RM129.00
POSLAJU TAMBAH RM10.00 SM / RM15.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk 
 
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)


Catat Ulasan