30 Ogos 2015

SPA Q IQ SENIOR MURAH


SPA Q IQ SENIOR & SPA Q IQ JUNIOR


UNTUK KECERDASAN MINDA ANDA!!


Mengandungi 14 tablet (untuk 3 1/2 bulan) Junior
12 tablet (untuk 3 bulan) Senior


SPA Q IQ SENIOR & SPA Q IQ JUNIOR

PAKEJ 1
HARGA PROMOSI RM54.00
* Harga Promosi Hq RM69.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 2(3 KOTAK/BOLEH CAMPUR)
HARGA PROMOSI RM150.00
* Harga Promosi Hq RM209.70
POSLAJU TAMBAH RM10.00 SM / RM15.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867





Spa Q Junior & Spa Q Senior merupakan makanan tambahan yang berasaskan naturopathy dan homeopathy serta sarat dengan khasiat dari sumber Royal Jelly, Habatussauda, Kurma dan Ziziphi Spinosae yang bermutu tinggi dan berkhasiat untuk kesihatan tubuh. 



KANDUNGAN

Semen Juglandis (Biji Walnut), Lycii (Beri Goji), Lyophilized Royal Jelly. Koko, Longan, Ziziphi Spinosae, Bulbus Lilii, Habatussauda, Kurma, Madu & Vitamin C.



Ramuan tersebut bukan sahaja mampu membekalkan tenaga fizikal, malah berupaya meningkatkan keupayaan mental untuk membantu anak-anak anda lebih cerdas dan mudah menumpukan perhatian terhadap pelajaran.



SPA Q Junior & Spa Q Senior diformulasikan untuk menambah kecerdasan otak berfikir dengan baik serta untuk kepintaran minda. Berasaskan naturopathy & homeopathy. 


SPA Q Junior : Sesuai untuk anak-anak yang berumur 12 tahun dan kebawah (boleh kunyah). 

KEBAIKAN SPA Q JUNIOR: 
1) Mencerdaskan minda. 
2) Menghilangkan rasa malas. 
3) Menghubungkan sel-sel otak agar minda dapat berfungsi dengan baik. 
4) Menghilangkan rasa letih. 
5) Menambahkan tenaga. 
6) Antioksida dan membuang toksid dalam badan. 
7) Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan. 
8) Menstabilkan selera makan. 
9) Mengurangkan risiko barah / kanser. 
10) Melancarkan peredaran darah. 

SPA Q Senior : Sesuai untuk remaja dan orang dewasa berumur 13 tahun ke atas.

KEBAIKAN SPA Q SENIOR :
1) Mencerdaskan minda.
2) Antioksida dan membuang toksid dalam badan.
3) Menghilangkan rasa malas.
4) Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan.
5) Menghubungkan sel-sel otak agar minda dapat berfungsi dengan baik.
6) Menstabilkan selera makan.
7) Menghilangkan rasa letih.
8) Mengurangkan risiko barah / kanser.
9) Menambahkan tenaga.
10) Melancarkan peredaran darah.
11) Menguatkan daya ingatan.
12) Mengelakkan nyanyuk.
13) Menghilangkan rasa stress.
14) Menyihatkan otak.


CARA PENGAMBILAN SPA Q IQ SENIOR
1. Ambil 1 biji seminggu setiap kali sebelum sarapan.
2. Mulakan dengan bismillah, selawat sebanyak 3 kali dan niat.
3.Untuk bayi, separuh biji dihancurkan dan dimasukkan ke dalam susu. 

Isi kandungan: 12 biji (tahan utk 3 bln)


SOAL JAWAB MENGENAI SPA Q IQ:

S : Berapakah umur yang sesuai untuk penggunaan SPA Q IQ bagi kanak-kanak dan dewasa?
  • J: Untuk kanak-kanak yg berusia bawah 12 tahun boleh mengambil SPA Q IQ JUNIOR  dan bagi yg berumur 12 tahun dan ke atas perlu mengambil SPA Q IQ SENIOR (kotak biru tua). 

S : Bolehkah saya mengambil SPA Q IQ dengan supplement tambahan (e.g multivitamin) atau produk yang lain?

  • J : Ya Boleh! Ini kerana SPA Q IQ diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih (homeopathy). 

S : Bagaimana jika saya berhenti mengambil SPA Q IQ dan mengambil balik selepas tempoh yang lama? Adakah ia dapat memberi sebarang kesan sampingan?

  • J : Tidak. tidak akan ada kesan sampingan. Bahan-bahan dalam SPA Q IQ terdiri dari herba semulajadi. SPA Q IQ adalah makanan tambahan yang secara umumnya memberi lebih banyak pengaliran oksigen ke otak dan membantu memelihara minda yang sihat. Oleh itu, jika seseorang berhenti mengambil SPA Q IQ tidak akan memberi apa-apa risiko ke atas kesihatan kita. 

S : Kenapa isi kandungan SPA Q IQ terlalu sedikit dan hanya perlu di makan seminggu sekali sahaja adakah ianya berkesan?

  • J : Sebenarnya otak kita tidak makan seperti perut kita, ianya hanya memerlukan sedikit nutrient, vitamin untuk pengaliran darah yang sempurna. Seperti juga ubat, kadang-kadang kita lupa untuk mengambil tiap-tiap hari jadi SPA Q IQ telah dirumuskan pengambilan selama seminggu (kalau ambil hari Jumaat, so Jumaat minggu depan baru makan. Mudah kan? SPA Q IQ juga mengutamakan kualiti berbanding kuantiti dalam produk (buat apa kalau kuantiti banyak tapi tidak berkesan kan?. 

S : Sekotak SPA Q IQ ini boleh tahan berapa lama?

  • J : SPA Q IQ boleh tahan untuk 3 bulan (sangat-sangat berbaloi)



TESTIMONI PENGGUNA SPA Q IQ SENIOR & JUNIOR











Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan SPA Q IQ SENIOR & JUNIOR murah disini..dan pastinya SPA Q IQ SENIOR & JUNIOR original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk SPA Q IQ SENIOR & JUNIOR






SPA Q IQ SENIOR & SPA Q IQ JUNIOR

PAKEJ 1
HARGA PROMOSI RM54.00
* Harga Promosi Hq RM69.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 2(3 KOTAK/BOLEH CAMPUR)
HARGA PROMOSI RM150.00
* Harga Promosi Hq RM209.70
POSLAJU TAMBAH RM10.00 SM / RM15.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867




2) Langkah 2: Butiran Pembayaran


Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

29 Ogos 2015

SINUS CURE & SKIN NUTRITION SYSTEM WEALTY WELLNESS (SII FORMULA)

"JANGAN PERCAYA CAKAP SAYA, TAPI PERCAYALAH 

CAKAP RAMAI ORANG DI SELURUH MALAYSIA YANG 

TELAH MENGGUNAKAN WEALTY WELLNESS"



RM105.00  SEKOTAK FREE POSTAGE

SMS / WHATSAP 0139141867 / 0183139452


Sinus Cure & Skin Nutrition System keluaran Wealthy Wellness diperkaya dengan rumusan vitamin C dan E bersama campuran madu, kolagen, madu dan kurma khusus untuk membantu anda merawat masalah resdung di samping menyerlahkan lagi keremajaan dan kejelitaan kulit anda.

Kandungan: 20 sachet




KHASIAT SINUS CURE & SKIN NUTRITION SYSTEM

Membantu merawat masalah resdung
Memelihara kecantikan dan kesihatan wajah
Mencegah proses penuaan kulit
Memelihara kehalusan dan keremajaan kulit anda
Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit
Menstabilkan paras kolestrol
Membantu merawat gastrik, migrain, angin dalam badan dan alahan
Meningkatkan kecergasan jasmani
Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh



SII FORMULA™ juga:
Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
SII Formula diformulasikan dengan gabungan pemakanan Sunnah seperti madu, kurma, delima & herba-herba terbaik diyakini dan terbukti mampu memberikan kesan rawatan yang terbaik kepada pengguna.
  • Tanpa Sapuan.
  • Tanpa Bahan Terlarang
  • 100% Natural Base.
  • Produk berstatus GMP
  • Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia – KKM (KKM 030614/05/431)
  • Mendapat Kelulusan HALAL – 20140704-212348
  • Produk Selamat & Berkesan
  • Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa (boleh letak dalam bag)

Proses: Wealthy Wellness SII FORMULA akan :
  • Menyingkirkan kuman resdung.
  • Merawat dalam badan
  • Memberikan tubuh dan kulit yang sihat.
  • Merawat dan membunuh tempat bersarangnya ulat-ulat resdung.
  • Jika resdung yang kronik, akan terasa seperti ada denyutan pada bahagian anggota tertentu, ini merupakan tindak balas terhadap ulat resdung.
  • Ia akan dikeluarkan melalui lendir hingusan, pembuangan air kecil dan pembuangan air besar.
Wealthy Wellness SII FORMULA


Cara Pemakanan:
Hanya koyak sachet dan minum.
  • 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU
  • 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Rasa mixfruit kerana ada campuran makanan sunnah seperti buah delima, kurma dan madu.


 Cara Pemakanan UNTUK Kesan Terbaik:
  • 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur DAN
  • 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
  • (pastikan jarak 30 minit sebelum makan sarapan atau selepas makan malam)

Untuk kanak – kanak
  • Umur seawal 1 tahun boleh consume
  • 1-4 tahun consume ½ sachet sahaja (lebihan masuk fridge)


► Nota Penting
  • Untuk mendapatkan kesan yang optimum:
  • Dinasihatkan TIDAK mengambil kafein & alcohol.
  • Dinasihatkan TIDAK mengambil rokok.
  • Pastikan minum Air Suam yang banyak. Setiap berat 25kg = 1 liter air
  • Lebihan boleh diletakkan pada bahagian jerawat semalaman.
  • Boleh juga dijadikan masker dan dibilas selama 15 minit. Kulit akan terasa pedih dan panas. JIka tidak tahan boleh bilas.

**Tidak boleh letak di dalam kereta atau tempat yang berhaba

Disclaimer:
** Kesan ke setiap individu adalah berbeza.
** Kesan cepat atau lambat bergantung pada tahap resdung/kandungan toksin dalam seseorang.
** SII Formula adalah salah satu supplement yang berfungsi merawat dari dalam badan.

PERHATIAN...RESDUNG YANG BERLARUTAN BOLEH MEMBAWA RISIKO HILANG DERIA PENGLIHATAN DAN JANGKITAN OTAK

Bertahun Menderita :
  •  Jerawat bernanah lagi berdarah
  •  Alergic seafood serta debu
  •  Hidung gatal-gatal terasa seperti selsema
  •  Sering sakit kepala
  •  Nafas berbau
  •  Rambut gugur, kerap bersin dan sebagainya akibat dari resdung
Sebelum ni memang:-
  •  Tak sempat nak ke pusat rawatan resdung buat terapi.
  •  Eee..Ngeri dengan kaedah rawatan yang di gunakan.
  •  Rimas dengan asap rokok resdung serta memedihkan mata dan kulit.
  •  Macam-macam dah cuba, tidak berkesan dan kos rawatan yang tinggi.


SUPPLEMENT MERAWAT RESDUNG NO. 1
WEALTHY WELLNESS ( Rawatan Resdung Tanpa Terapi )

Alternatif terbaru dalam pasaran bagi merawat resdung dan masalah kesihatan yang lain. Memperkenalkan SII FORMULA -- hanya perlu koyak dan minum.

Natural base serta mengandungi pemakanan sunnah dengan menggunakan bahan berkualiti & bermutu tinggi yang bertindak secara semulajadi.
Wealthy Wellness SII FORMULA

 LULUS HALAL JAKIM - 20140704-212348-PR
 LULUS KKM - 030614/05/431

Wealthy Wellness SII FORMULA
Wealthy Wellness SII FORMULA

CABOLESS PROTECH NUTRITION ORIGINAL MURAH 2015

Protech Nutrition

Caboless Apple Berry Juice With White Kidney Bean Extract

(SEKARANG 16SACHETS SEKOTAK)

CABOLESS PROTECH NUTRITION
Pelangsingan Tanpa Derita
Kandungan: 16 sachet x 10 GRAM



CABOLESS PROTECH NUTRITION

HARGA PASARAN RM 99.00 
PROMOSI SEKARANG HANYA RM 79.00 

SMS / WHATSAP 0139141867 / 0183139452 
SMS / WHATSAP 0139141867 / 0183139452 




Turunkan Berat Badan Anda Dari 3kg – 6kg Dalam Masa 10 Hari Dengan Caboless !!! Langsingkan diri anda dengan Produk Caboless dengan cara mudah, cepat dan selamat. Tanpa tekanan diet.



Caboless





1.Apple Berry Juice With White Kidney Bean Extract

White kidney bean (Phaseolus vulgaris) merupakan sejenis kacang buncis putih yang berasal dari Amerika.
White Kidney Bean mempunyai keupayaan untuk menyekat kanji, oleh itu ia akan menyekat enzim alfa-amilase, yang memainkan peranan penting dalam penghadaman. Alfa-amilase yang diperlukan untuk metabolisme karbohidrat berkanji, yang ditemui dalam makanan seperti kentang, nasi dan pasta.
Karbohidrat yang kompleks mesti dipecahkan ke beberapa bahagian yang lebih kecil. Ini dikenali sebagai dextrins. Dextrins dipecahkan lagi menjadi glukosa. Glukosa sama ada digunakan untuk tenaga semasa, yang disimpan di dalam tisu otot atau hati, atau disimpan sebagai lemak badan. Ekstrak White Kidney Bean membantu dengan mengelakkan beberapa jenis kanji yang biasanya akan menjadi lemak badan daripada disimpan, tetapi terus dicernakan. Sebagai tambahan selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, White Kidney Bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat.
White Kidney Bean membantu anda turunkan berat badan.





Khasiat di dalam CABOLESS





Kacang ginjal putih

Di namakan sedemikian kerana bentuk cembung mereka yang menyerupai buah pinggang – adalah antara makanan yang terbaik untuk membantu anda mengurangkan berat badan kerana kandungan serat yang tinggi , yang meninggalkan anda rasa kenyang yang lama dan menyimpan ketagihan makanan di teluk . Berasal dari Amerika Tengah dan Selatan , mereka terkenal dengan tekstur dan keupayaan mereka untuk menyerap perisa . Kaya dengan serat , kacang ginjal putih juga mengandungi nutrien penting seperti mineral , vitamin dan protein .







Hartanah Kanser – Fighting 

Kacang ginjal putih dan kekacang lain kaya dengan antioksidan ,yang diketahui mempunyai ciri-ciri anti kanser . Apabila sel-sel di dalam badan anda memetabolismekan , mereka menghasilkan sebatian yang dikenali sebagai radikal bebas . Sebatian seperti mengikat sel-sel anda , yang menyebabkan penuaan , kanser dan penyakit kronik . Antioksidan memusnahkan radikal bebas , memerangi kesan berbahaya mereka.




Kaya dengan seratKacang ginjal putih , sama seperti kekacang lain , mengandungi kedua-dua serat larut dan tidak larut . 1 cawan hidangan kacang dimasak memenuhi 45 peratus daripada Syor Nilai Harian ( DV ) serat pemakanan. Sekali dalam sistem pencernaan anda , serat larut mengikat dirinya dengan asid hempedu dan mengeluarkannya daripada badan anda . Ini menghalang asid hempedu tersebut daripada diserap semula ke dalam hati anda dan dengan itu menghalang sintesis kolesterol berbahaya . Serat tidak larut mencegah sembelit dengan meningkatkan pukal najis anda . ( Ref 4 ) ini menghalang komplikasi pencernaan seperti sindrom usus dan diverticulosis .



Kesihatan jantung
Kaya dengan vitamin B9 – dikenali sebagai folat atau asid folik dan rendah lemak,kacang ginjal putih adalah jantung sihat. Folat mengurangkan tahap homocysteine yang asid amino dalam aliran darah. Dalam jumlah yang tinggi, homocysteine meningkatkan risiko anda untuk serangan jantung dan strok. Penemuan yang disiarkan dalam keluaran Oktober 2002 “Jurnal Persatuan Perubatan Amerika” menunjukkan bahawa jika Amerika yang digunakan 100 peratus daripada nilai harian folat, faktor risiko untuk serangan jantung akan berkurangan sebanyak 10 peratus hingga 11 peratus setiap tahun disebabkan oleh tahap yang lebih rendah daripada homocysteine dalam aliran darah.Satu hidangan 1 cawan kacang putih harus memenuhi lebih daripada 50 peratus daripada DV untuk folat.







Peningkatan Kemampuan Kognitif 
Kacang ginjal putih kaya dengan vitamin B1 , atau thiamin , yang perlu untuk pembentukan dan operasi sel-sel otak . Thiamin adalah satu komponen penting dalam sintesis asetilkolina , yang memastikan bahawa fungsi ingatan anda dengan betul. Apabila dimakan setiap hari, hidangan 1 cawan kacang ginjal putih boleh membantu meningkatkan dan mengekalkan fungsi kognitif anda.




Kebaikan Caboless




✔ Mengurangkan Penyerapan Karbohidrat sehingga 66-75%

✔ Berkesan untuk program diet Melangsingkan Badan

✔ Semulajadi

✔ Makan tertentu, pematuhan mudah.

✔ Tidak perlu perubahan gaya hidup.






CARA PENGGUNAAN CABOLESS:
Caboless boleh diminum terus atau dicampur dengan minuman kegemaran atau minuman buah-buahan.(1-2 Sachet sehari)




PERSOALAN BERKAITAN CABOLESS


J- Caboless BOLEH diambil dengan produk lain seperti suplement-suplement

S - Adakah caboless diluluskan sebagai makanan halal?

J- Ya, caboless telah dikilangkan di Toyyib ialah sebuah kilang 100% bumiputra muslim yang telah mendapat sijil GMP & HALAL.


S - Semasa menggunakan caboless, adakah senaman diperlukan?

J- Untuk hasil @ kesan yang lebih efektif senaman digalakkan kerana fungsi caboless untuk menyekat karbohidrat.


S - Berapa lamakah diperlukan untuk melihat kesannya?

J- Kebanyakkan pengguna merasai kesan penurunan berat badan sebanyak 5-10kg bergantung kepada cara pemakanan dan senaman yang anda lakukan


S - Penyakit-penyakit seperti gastrik, kencing manis dan Lain-lain, adakah boleh mengambil caboless?

J- Boleh, kerana caboless mengandungi herba yang semulajadi.


S - Bolehkah ibu mengandung dan breast feeding (B/F) Mengambil caboless?

J- Tidak boleh, setiap ibu mengandung dan breast feeding (B/F) memerlukan lebih tenaga daripada perempuan yang tidak mengandung iaitu lebih 500 kalori sehari dari keperluan biasa, sekiranya mereka mengambil caboless akan menjejaskan pengambilan kalori dan zat-zat yang diperlukan dalam kandungan dan kuantiti susu.

S - Bagaimanakah cara untuk mengambil caboless?

J- Caboless boleh diminum terus atau dicampur dengan minuman kegemaran atau minuman buah-buahan.

S - Bagaimanakah Caboless berfungsi dalam membantu penurunan berat badan?

J- Caboless berfungsi dalam membantu penurunan berat badan agar seseorang dapat mencapai berat badan yang ideal.Karbohidrat yang diambil akan membentuk GULA dan seterusnya LEMAK. Karbohidrat yang diambil secara berlebihan sekiranya tidak dibakar sepenuhnya (menjadi tenaga) maka ia akan bertukar menjadi LEMAK. Oleh yang demikian, lemak tersbut akan menjadi faktor kepada masalah obesiti atau kegemukan. Caboless bertindak untuk menyekat penyerapan karbohidrat dalam badan secara berlebihan sebelum ianya bertukar menjadi lemak.