28 Mac 2016

OLICANDY PREMIUM EDITION MURAH DAN ORIGINAL


Korang dah cuba Olicandy? So, macam mana? Mesti dah tahu hasilnya yang BEST kan?
Nak tau? Olicandy ada keluaran terbaru. 

Olicandy Premium
5X KUASA PENCERAHAN!!



Harga Pasaran RM59.00
HARGA PROMOSI RM38.00 SAHAJA

POSLAJU RM6 (SM) / RM10 (SS)

WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER


Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
Kuantiti limited , Kualiti terbaik


Jerawat yang SERIUS dan sering KECEWA
Rendah Diri Sebab Kulit GELAP
SENANGNYA NAK CANTIK!!!

Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni 
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C





WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER



KELEBIHAN OLICANDY PREMIUM:-

Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
Memudarkan dark spot di seluruh badan
Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
Meningkatkan sistem imunisasi
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
Memulihkan sakit sendi dan otot
Memberi kecergasan badan sepanjang hari
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser



WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER


KEISTIMEWAAN OLICANDY PREMIUM

▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit



Cara Pengambilan OLICANDY PREMIUM

WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER


1. Hanya kemam atau kunyah
2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong)
3. Diikuti dengan segelas air putih

TIPS Pengambilan Oli Candy 
yang BERKESAN!


**Sedikit info
Ramai yang bertanya boleh ke olicandy dan vsireh ni diambil sekali dgn jus premium vsireh

Jawapan
BOLEH


WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER




CARA PENGAMBILAN V SIREH DAN OLI CANDY 

Terpulang kepada keselesaan masing masing
Ada yang nak ambil sekaligus maksudnya 1 sudu vsireh dan 1 biji tablet olicandy..boleh..tiada masalah 
(jangan teguk sebotol vsireh dan telan sebotol olicandy sudah) sebab memang tak boleh.

Nak ambil asing pon boleh
Contoh 1 biji olicandy sebelah pagi & 1 sudu jus premium vsireh sebelah malam pon tiada masalah

Jangan lupa perbanyakkan minum air kosong setiap hari (2-3 liter sehari)

Q&A


WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER




Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, 
bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

 Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

"OLICANDY, SHINE ALL DAY"
Kandungan: 30 tablet


APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA vs PREMIUM

 EDITON NI???

Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHIETING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan?? 

Pitera yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power 

Apa tu Pitera??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan 

TESTIMONI 


















BERITA BAIK!! OLICANDY DAN OLICANDY PREMIUM
HARGA SAMA!!

EVELIN HAIR REMOVAL CREAM MURAH DAN ORIGINAL

EVELIN HAIR REMOVAL CREAM...




Anda Banyak Bulu dan penat selalu cukur?? 

Dah la cukur bulu tumbuh semakin lebat!!


Dengan sapu EVELIN HAIR REMOVAL CREAM bulu anda akan tanggal dari akar dalam masa 1 minit!!


Ucapkan selamat tinggal kepada pencukur anda!!







Harga Pasaran RM70.00
HARGA PROMOSI RM36.00 SAHAJA
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)

WHATSAPP 013 9141867 UTK ORDER





EVELIN HAIR REMOVAL CREAM SANGAT SESUAI DIGUNAKAN PADA :


✔ Misai nipis (Wanita)

✔ Muka

✔ Ketiak

✔ Tangan

✔ Kaki

✔ Misss V









KELEBIHAN EVELIN HAIR REMOVAL CREAM


✔ Rasa menthol dingin

✔ Sejuk dan nyaman lepas guna

✔ Tiada bahan kimia

✔ Tidak berbau dan tidak panas

✔ Hanya sapu dan sapu dan tidak perlu menggunakan pencukur

✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi

✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat

✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus dan sedikit (dengan penggunaan yg kerap bulu tidak akan tumbuh semula)



CARA PENGGUNAAN EVELIN HAIR REMOVAL CREAM



✔ Letakkan sedikit EVELIN HAIR REMOVAL CREAM pada bahagian yang anda ingin buang bulu

✔ Biarkan selama 5 minit

✔ Lap kawasan tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah ke atas

✔ Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih

NOTED : Adalah diingatkan supaya tidak menyapu EVELIN HAIR REMOVAL CREAM pada kawasan yang ada luka atau kulit sensitif. Ini kerana krim bertindak masuk ke dalam kulit akan menyebabkan kulit jadi pedih atau merah. Jika kulit sensatif, boleh cuba sedikit krim dahulu dan lihat kesannya. Jika ok boleh teruskan di bahagian lain.





TESTIMONI PENGGUNA EVELIN




























CHERRY BLOSSOM 3 IN 1 MURAH DAN ORIGINAL 2016

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM 3 IN 1 MURAH 




Set Mandian Cherry Blossom merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu & Buah Buahan.



CHERRY BLOSSOM 3 IN 1

HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Pasaran RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867


SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA


πŸŽ€Scrub Bathsalt 400gram
πŸŽ€Mandian Bodybath 500ml
πŸŽ€Losyen Bodylotion 500ml


1.SCRUB BATHSALT 400G 
Basahkan badan dengan air 30%,kemudian sental badan dengan BODY SCRUB sekurang-kurangnya 15 minit.Gosok bahagian hitam lama sikit.Biarkan seketika kemudian bilas.

2.MANDIAN BODYBATH 500ML
Mandi seperti biasa menggunakan BODY WASH.


3.LOTION BODYLOTION 500ML
Guna lotion selepas mandi.

πŸ’πŸ’πŸ’ KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM

 Langsung tidak melekit

 Tahan sehingga 3 bulan/set

✔ Memberi kelembapan yg maksima

 Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan

✔ Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati

 Haruman yang berpanjangan & tahan lama

 Memelihara Kehalusan Kulit

 Menyegarkan Tubuh Badan

✔ Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 

✔ Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati

 Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak

 Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan


🌸🌸 Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
🌸🌸 Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
🌸🌸 Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi




No Mercury
No Paraben 
Wangian ada Aromaterapi


TESTIMONI PENGGUNA MANDIAN CHERRY BLOSSOM 3 IN 1










CARA PENGGUNAAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM


1.SCRUB BATHSALT 400G 
Basahkan badan dengan air 30%,kemudian sental badan dengan BODY SCRUB sekurang-kurangnya 15 minit.Gosok bahagian hitam lama sikit.Biarkan seketika kemudian bilas.

2.MANDIAN BODYBATH 500ML
Mandi seperti biasa menggunakan BODY WASH.

3.LOTION BODYLOTION 500ML
Guna lotion selepas mandi.



Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan CHERRY BLOSSOM 3 IN 1 murah disini..dan pastinya CHERRY BLOSSOM 3 IN 1 original. Money back guarantee if not Original. 

1)Langkah 1: Harga Produk CHERRY BLOSSOM 3 IN 1



CHERRY BLOSSOM 3 IN 1

HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Pasaran RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM13.00 SM / RM22.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867



2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk 


WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)