22 Mei 2016

SET BERSALIN : SET BERSALIN SPA & MA RM235.00

SET BERSALIN SPA & MA....

Set bersalin SPA & MA adalah set bersalin paling lengkap sepanjang 44 hari tempoh berpantang dengan 11 produk premium. Ibu-ibu akan alami suasana "pantang" seolah berada di spa walaupun hanya dari rumah.



SET BERSALIN SPA & MA
HARGA PROMOSI RM235.00
* Harga Pasaran RM330.00
POS CITYLINK : RM15.00 (SM SHJ)
POSLAJU : RM20 SM
POSLAJU : RM35 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN SPA & MA MATERNITY SET
Sangat praktikal kerana setiap set didatangkan dengan 11 jenis produk yang terbaik dan terpilih sahaja mengikut keperluan ibu yang sedang berpantang.

Sangat fleksibel dan lengkap dimana ianya sangat sesuai digunakan oleh ibu yang bersalin secara normal atau secara pembedahan.

Bertindak menyeluruh dalam memastikan para ibu mendapat penjagaan dan belaian yang sempurna dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.

Ringkas dan mudah terutama untuk ibu moden bagi melalui pengalaman tempoh berpantang umpama di spa.

Produk Bumiputera yang mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

Terbukti bersih dan halal.

Setiap produk yang dipasarkan adalah berkualiti tinggi dengan harga ekonomi.







FUNGSI PRODUK DI DALAM SET BERSALIN SPA & MA INI:




1: TUNGKU HERBA (200g )
Mengempiskan dan membuang angin dalam perut selepas bersalin
Mencairkan ketulan darah dan melancarkan perjalanan darah
Melegakan sakit sendi dan sengal pada tubuh
Mengecutkan rahim dan urat yang kembang selepas bersalin
memanaskan badan dan melonggarkan otot tegang



Cara pengunaan Tungku Herba 
- Basahkan tungku dengan sedikit air agar lembap
- Kukus @ panaskan tungku herba selama 20 minit ( mengikut keselesaan )
- Lapiskan kain di badan sekiranya tungku agak panas sewaktu bertungku
- Tekan tungku perlahan lahan pada pangkal paha, berhampiran air-ari / bawah pusat, di atas perut dan tumit kaki
- Panaskan semula tungku sekiranya tungku menjadi kurang panas
- Pastikan ia kering sepenuhnya sebelum disimpan untuk kegunaan semula




2: EXTRA VIRGIN COCONUT OIL (130ml )
Meningkatkan sistem pertahanan badan
Melancarkan sistem penghadaman dan mengelakkan sembelit
Mengatasi masalah keputihan ketika hamil
Meningkatkan pertumbuhan sel kulit rambut dan badan
Mengurangkan kesan penuaan dan kedutan padan kulit
Menghilangkan parut jerawat dan kesan regangan bagi wanita hamil
Meningkatkan fungsi kelenjar tiriod
Meningkatkan kadar metabolisme badan
Mengatasi masalah kulit berjerawat , berminyak dan kering
Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isterI
Cara pengunaan Extra Virgin Coconut Oil
- Ambil 1 sudu besar dua kali sehari




3: MINYAK SERI HERBA (50ml)
Melegakan sakit sendi dan tulang
Mengatasi masalah kekejangan otot
Melancarkan peredaran darah
Membantu membuang angin dalam badan
Mengurangkan regangan pada kulit selepas bersalin
Mengatasi kembung perut
Menghilangkan rasa lenguh
Melegakan sakit pinggang







Cara pengunaan Minyak Seri Herba
- Titiskan Minyak Seri Herba pada tapak tangan
- Sapukan pada tempat yang dikehendaki
- Urut perlahan-lahan di sekitar kawasan yang bermasalah




4 : LULUR FRAGIPANI ( 250g )
Mencantikkan kulit supaya lebih halus , gebu dan cerah
Menanggalkan sel sel kulit mati pada tubuh
Memperbaiki testur kulit
Menghilangkan selulit
Memutihkan bahagian tersembunyi seperti lutut, siku dan celah lengan
Melembapkan kulit
Melindungi kulit dari sinar matahari
Menghindari bau badan dan peluh berbau


Cara pengunaan Lulur Fragipani
- Basahkan badan dengan air.
- Gosokkan lulur secara merata ke bahagian tubuh, leher, dada, lengan hingga ke kaki. - Seeloknya berikan perhatian pada bahagian tersorok kerana bahagian itu terdapat kekotoran dan sel kulit mati yang tebal.
- Setelah selesai, bilas tubuh dengan air sehingga bersih




5 :HERBA MANDIAN SPA ( 5g x 10 uncang )

Mengurangkan angin dan membuang toksin dalam badan
Melancarkan peredaran darah
Membantu melegakan sendi dan saraf yang tegang
Mencegah bakteria dan kulat
Menyingkirkan sel sel kulit ati pada tubuh
Mengatasi masalah keputihan
Memecahkan lemak
Menegangkan otot dalaman vagina
Mewangikan dan menyegarkan badan serta menghilangkan bau hanyir
Mengurangkan stress
Mengembalikan tenaga

Cara pengunaan Herba Mandian Spa
- Masukkan satu uncang herba mandia spa ke dalam air (bersamaan 3 gayung)
- Rebuskan uncang sehingga mendidih dan mengeluarkan bau wangi ( 15-30 minit )
campurkan air yang telah direbus bersama dengan air biasa sehingga mencapai suhu yang bersesuaian untuk mandi
- Jirus air rebusan herba mandian spa ke seluruh badan dari leher sehingga ke bawah secara perlahan lahan supaya air rebusan dapat meresap ke dalam tubuh
- Keringkan uncang yang telah digunakan di tempat yang panas atau terbuka untuk pengunaan selanjutnyaPeringatan:
* Elakkan menjirus air rebusan herba ke kepala dan rambut bagi mengelakkan sakit kepala dan keguguran rambut. Gunakan air biasa.




6: BENGKONG RATU
Berbentuk panjang (dari bawah payudara hingga bawah pinggul)
Mengembalikan bentuk badan asal
Mengempiskan perut
Merapatkan kembali tulang pinggul selepas bersalin










7: SHAPE UP LOTION (150ml)
Melancarkan peredaran darah yang tersumbat
Membakar lemak dan melangsingkan badan
Membuang angin dalam badan
Melegakan sakit otot dan sendi
Mengatasi kembung
Mengatasi selulit

Cara pengunaan Shape Up Lotion
- Sapukan Shape-Up Lotion di tempat yang bermasalah atau di kawasan yang anda inginkan
- Urut perlahan-lahan selama 2 – 3 minit
- Untuk kesan yang lebih cepat, boleh digunakan sekerap yang mungkin seeloknya sebelum tidur.




8: FEMINE CLEANSER ( 100ml)
Membasmi kulat serta kuman bagi megelakkan keputihan
Menghilangkan kegatalan
Mencegah jangkitan kuman
Melicinkan dan memelihara kulit
Mengharumkan serta menyegarkan bahagian miss V
Mengawal kelembapan
Memberi kesegaran dan keselesaan sepanjang hari
Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin




Cara pengunaan Feminine Cleanser
- Tuangkan cecair ke atas tapak tangan
- Sapu dan cuci miss V sehingga diyakini bersih
- Bilas dan keringkan dengan tuala bersih




9: PILIS HERBA (50G)
Mudah xperlu bancuh.terus sapu di dahi
Mengelakkan angin masuk ke dalam kepala
Membuang angin
Melegakan sakit kepala
Melancarkan peredaran darah
Mengurangkan gelap mata yang dialami kebanyakkan ibu selepas bersalin
Mengurangkan keletihan


Cara pengunaan Pilis Herba
- Ambil pilis herba mengikut kadar yang dikehendaki
- Sapukan rata pada dahi






10: JAMU RATU DARA


-Sangat berkesan untuk merapatkan dan menghangatkan bahagian keintiman wanita persis perawan
-Mengembalikan tenaga batin wanita
-Merawat keputihan dengan sangat berkesan
-Melancarkan perjalanan haid
-Membantu mengatasi sengugut ketika haid
-Membantu proses kitaran haid kembali normal
-Membantu mengeluarkan sisa sisa darah haid yang tidak lawas
-Sangat berkesan untuk membuang angin dalam badan
-Memulihkan kembali tenaga
-Membantu melancarkan peredaran darah
-Membantu dan menguatkan rahim bagi wanita lepas bersalin
-Membantu memperbanyakkan air susu ibu ibu
-Membantu memulihkan dalaman wanita yang keguguran
-Meningkatkan kesuburan wanita
-Membantu mendapatkan zuriat
-Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
-Membantu menurunkan badan


-Cara pengunaan Jamu Ratu Dara
- Ambil 2 kapsul 2 x sehari

Nota kaki: Kalau anak kuning, boleh mkn VCO dan Gamat. anak dah baik kuning nanti, boleh la mula makan Jamu Ratu Dara tu..tak payah la beli supplement lain. Berbaloi kan? 



11: GAMAT EMULSION (245ml )
Membantu menyembuhkan luka luka pembedahan dan 
Memulihkan fungsi sistem peranakan
Mengembalikan tenaga dan megelakkan keletihan
Membaiki sel sel yang rosak
Melegakan lemah badan selepas bersalin
Memperbaiki testur kulit supaya lebih licin


Cara pengunaan Gamat Emulsion
- Ambil 1 sudu besar ( 2 x sehari )







Nota kaki: Kalau anak kuning, boleh mkn VCO dan Gamat. anak dah baik kuning nanti, boleh la mula makan Jamu Ratu Dara tu..tak payah la beli supplement lain. Berbaloi kan? 






TESTIMONI PENGGUNA SET BERSALIN SPA & MA







Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan SET BERSALIN SPA & MA murah disini..dan pastinya SET BERSALIN SPA & MA original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk SET BERSALIN SPA & MA



SET BERSALIN SPA & MA
HARGA PROMOSI RM235.00
* Harga Pasaran RM330.00
POS CITYLINK : RM15.00 (SM SHJ)
POSLAJU : RM20 SM
POSLAJU : RM35 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran


Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

IQ GENIUS KIDS QU PUTEH RM34.00 MURAH & ORIGINAL

IQ GENIUS KIDS QU PUTEH


Harga Pasaran RM38.90
OFFER RM34.00

BELIAN BORONG MIN 6 KTK RM180.00
30 tablet (untuk 1/2 bulan)
POSLAJU RM6 (SM) / RM10 (SS)




Qu Puteh IQ Genius Kids merupakan makanan tambahan yang kaya dengan vitamin, mineral dan serat buat anak2 sedang membesar! 


Mengandungi bahan terpilih seperti Kurma, Kismis, Buah Tin, Madu, Delima dan Omega 3, ia membantu menguatkan tulang, meningkatkan sistem antibodi badan juga menjadikan mereka lebih aktif dan cergas bertenaga. 




Qu Puteh IQ Genius Kids membantu kanak-kanak membesar dengan cerdas dan pintar! Diformulasikan dari makanan sunnah pilihan yang kaya dengan zat, mineral dan serat terbukti amat bagus untuk kesihatan tubuh badan dan perkembangan minda si kecil anda!


KHASIAT QU PUTEH IQ GENIUS KIDS :
- Mudah bangun pagi dan bertenaga
- Lebih aktif, ceria, cergas dan rajin
- Menyuburkan sel- sel otak
- Menguatkan antibodi, tidak mudah demam atau selsema
- Membantu proses penghadaman
- Menguatkan daya ingatan dan lebih fokus dalam pembelajaran
- Mudah Faham, menghafal dan cepat ingat
- Merawat anemia (kekurangan zat besi )
- Menguatkan tulang dan gigi
- Merawat penyakit saraf dan keletihan
- Menambah selera makan




CARA PENGAMBILAN
1 biji pagi & 1 biji malam


ISI KANDUNGAN : 30 TABLET / BOTOL








RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH RM50.00 MURAH ORIGINAL



RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODYWASH


Harga Pasaran RM68.00
OFFER RM54.00
CAJ POS RM7.00 SM / RM12.00 SS

BELIAN BORONG MIN 6 BOTOL RM270.00


Putih dan kurus sekaligus !

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH



Anda menghadapi masalah
✔Kulit kering ?
✔Ketiak, leher & celah paha yg gelap 
Kulit badan yg tidak sekata ?
Jerawat badan 
Kulit badan gelap dari muka ?
✔Lemak yg tidak diingini 
✔Angin di dalam badan ?



RED BELLA WSBW Sangat sesuai untuk 
✔Menghilangan kesan rekahan pada tumit kaki dan 
melembapkan kulit
✔Mencerahkan kulit badan
✔Golongan yg menghadapi masalah kulit badan (gatal2,
jerawat dan panau
✔Memecahkan lemak2 yg tidak diingini
✔Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu 
memecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan




✔CARA PENGGUNAAN :


Sapukan pada badan yang basah dan urut perlahan-lahan di bahagian yang bermasalah


Biarkan 2 minit dan bilas


Gunakan setiap kali anda mandi.


✔KELEBIHAN RED BELLA BODY WASH
Mencerahkan kulit
Memecahkan lemak-lemak
Menganjal dan
Melembapkan kulit
Membantu menghilangkan parut
Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha





✔BAHAN :
Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Concamidopropyl Betaine, CDE, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerin, Ethylene Glycol Monostearate, Xantalgosil C, Algisium C, Hyaluronic Acid, Vitamin E, Fragrance, Polyquat 7, Citric acid, Preservative.



RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH 450ml
WAJAH BARU RED BELLA




SOALAN LAZIM RED BELLA BODY WASH

Ramai PM dan Whats App akak tanya kandungan Red Bella Body Wash yang boleh bg kuruih dan putih.. Mai nak habaq bg. Bahan2 Red Bella Body Wash terdiri daripada : 
1. Sodium Laureth Sulphate, Sodium Lauryl Sulphate (SLS) - Ia bertindak lebih lembut ke atas kulit, tidak meninggalkan kesan iritasi dan tidak mendatangkan kesan sampingan.Kesan paling ketara ialah iritasi kulit terutamanya pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. SLS bekerja membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit. 









2. Algisium C - sangat efektif bagi memecahkan lemak-lemak degil (perut, pinggang, paha). Menghilangkan parut hitam di perut, mengawal kolagen agar tidak susut dengan ketara apabila semakin berumur serta menghilangkan kedutan di perut.


3. Hyaluronic acid - berkesan untuk menambahkan kelembapan kulit menjadikan kulit nampak lebih cantik berseri, lebih-lebih lagi untuk kulit yang matang. Selain itu, hyaluronic acid ni adalah stimulating agent untuk sintesis kolagen, maka pentinglah adanya hyaluronic acid ni kalau kita ambil supplement collagen.

4 Aqua - Fungsi nya berhubungan dengan bahan detergent yang berfungsi baik bila bercampur dengan air.

5. Polyquat 7 - membuat kulit menjadi lebih halus selembut bayi.. cewahhh..




TESTIMONI RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH