24 Jun 2016

PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA (PACKAGING BARU)

PURE SLIM 7D 5IN1 ADVANCED FORMULA..



Kalaulah aku kurus
Aku harap aku akan kurus!
Nanti bila aku dah kurus kan best!!
Cakap dalam hati je pun tak guna kalau tak ada tindakan!!!



Transform diri anda sekarang untuk penampilan lebih yakin 

Sesuai untuk lelaki dan perempuan..


KINI DENGAN PENAMBAHBAIKAN KANDUNGAN YANG PASTINYA UNTUK KESAN BERGANDA!!!

5 Dalam 1 Formula Lanjutan


Melangsing
Menganjal
Membentuk
 Memutihkan,
Menyahtoksin @ Detox
Menstabilkan hormon


PAKEJ 1
PURE SLIM 7D PIL PINK(SEPT 2016-30 BIJI)
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


PAKEJ 2
PURE SLIM 7D PIL PURPLE(2017-30 BIJI)
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 3 
7DAYS IMMUNE BOOSTER(7 CAPSULE)
HARGA PROMOSI RM23.00
* Harga Promosi Hq RM50.00
POSLAJU TAMBAH RM15.00 SM / RM20.00 SS


WHATSAPP/SMS ke 0139141867




Apa itu SLIM 7D?? 
Slim in 7 Day??? 
Ohh bukan! . ..

Pure Slim 7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM 7D 
1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 
2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
7- Cantikan Kulit, Cerah, Berseri serta awet muda

WHATSAPP 013-9141867 UNTUK TEMPAHAN

KANDUNGAN DI DALAM PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA



                                            
Ekstrak Strawberry
Ekstrak Bunga Ros
Ekstrak Rosehip
Ekstrak Daun Teh Hijau
Ekstrak Garcinia Cambogia (Asam Gelugur)
Ekstrak Serbuk Mutiara
Ekstrak Daun Teratai

WHATSAPP 013-9141867 UNTUK TEMPAHAN


Jom berSlim 7D - Kurus Menawan Cerah Berseri!


FUNGSI PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA
  ✔  Menguruskan badan 
  ✔  Meningkatkan kadar metabolisma 
  ✔  Membakar lemak & Kalori berlebihan 
  ✔  Melawaskan serta melancarkan pembuangan
  ✔  Bertindak mengawal selera makan 
  ✔  Membuang lemak yang tidak diperlukan dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil 
  ✔  Menghalang penyerapan & pembentukan lemak yang tidak diperlukan
  ✔  Menghalang badan dari menerima lebihan lemak dan kabohidrat
  ✔  Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
  ✔  Mengatasi masalah sembelit
  ✔  Menyahtoksin
  ✔  Memutihkan & Mecerahkan Kulit secara semulajadi
  ✔  Menganjal dan menyerikan kulit
  ✔  Mengimbangkan hormon badan
  ✔  Memberikan bentuk badan yang lebih menarik
  ✔  Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit, pening, loya, masuk angin, jantung berdebar, gangguan tidur, sukar tidur malam, lesu dan alahan ( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )



WHATSAPP 013-9141867 UNTUK TEMPAHAN

CARA PENGAMBILAN PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA
Hanya sebiji sehari 30 minit sebelum / selepas sarapan pagi.

BERKESAN KE PURE SLIM 7D?
✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2.
Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang.

Tips
✔ Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda.
✔ Seeloknya amalkan air suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat.

******
PERHATIAN!
Tidak sesuai untuk wanita hamil dan menyusu bawah 7 bln, anemia, buah pinggang, tekanan darah tinggi dan pesakit kardiovaskular


WHATSAPP 013-9141867 UNTUK TEMPAHAN

PASTINYA YANG ORI SAHAJA!!!!
 PURE SLIM 7D ORIGINAL
WHATSAPP 013-9141867 UNTUK TEMPAHAN

 PURE SLIM 7D ANTI FAKE STICKER

BAGAIMANA NAK PASTIKAN ORIGINAL??
1. SILA SCRATCH 'ANTI FAKE CODE' YANG ADA PADA TUDUNG BOTOL PS7D
2. SCAN GAMBAR QR CODE DENGAN MENGGUNAKAN APLIKASI WECHAT QR SCANNER @ MANA-MANA QR SCANNER
3. SCAN HANYA SEKALI SAHAJA UNTUK PUASKAN HATI ANDA! 




4. MAKSIMUM SCAN UNTUK 1 QR CODE ADALAH 5 KALI SAHAJA! ANDA AKAN MENERIMA NOTIFIKASI SEPERTI INI SEKIRANYA IMBASAN MELEBIHI 1 KALI

RESULT Return
Copyright © 2014 China3-15.COM
JIANGSU ICP PREPARED NO.11038931-3
This security code (7816852472195552) you have requested has been queried, the first query time:2016-03-12 22:30:47 ,check the security code has been 4 times; if you are not the first queries, please beware of imitations."

# JANGAN PANIK! 
 - PERHATIKAN MASA QR CODE diimbas dan bandingkan dengan MASA anda mengimbas QR CODE anda.
 - Jika keputusan imbasan menunjukkan lingkungan masa anda mengimbas, ianya adalah NORMAL kerana kemungkinan 'system error' akan menyebabkan QR Code diimbas beberapa kali namun tidak menunjukkan keputusan pertama.
 - Usah risau! SETIAP BOTOL PS7D mempunyai QR CODE tersendiri dan yang HANYA produk ORIGINAL SAHAJA boleh diimbas & direkodkan.


TESTIMONI PENGGUNA PURE SLIM 7D?

Anda boleh buktikan sendiri dengan testimoni daripada Pengguna-pengguna ni..kehebatan Slim7D tidak dapat disangkal lagi..

























Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan SLIM 7D PURE SLIM murah disini..dan pastinya SLIM 7D PURE SLIM original. Money back guarantee if not Original. 

1)Langkah 1: Harga Produk SLIM 7D PURE SLIM



PAKEJ 1
PURE SLIM 7D PIL PINK(SEPT 2016-30 BIJI)
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


PAKEJ 2
PURE SLIM 7D PIL PURPLE(2017-30 BIJI)
HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Promosi Hq RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

PAKEJ 3 
7DAYS IMMUNE BOOSTER(7 CAPSULE)
HARGA PROMOSI RM23.00
* Harga Promosi Hq RM50.00
POSLAJU TAMBAH RM15.00 SM / RM20.00 SS


WHATSAPP/SMS ke 0139141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.



Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

15 Jun 2016

PERLASHINE KAPSUL MUTIARA



HARGA PASARAN RM180.00
OFFER HQ RM140.00

(POS RM6.00 SM/RM10.00 SS)

HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

PERLASHINE suplemen menggunapakai 100% serbuk mutiara asli tanpa bahan pracampuran lain. Perlashine Kapsul Mutiara dihadirkan dengan dos 500mg serbuk mutiara asli bagi setiap kapsul, PERLASHINE berupaya mencerahkan kulit serta bertindak sebagai “booster” pemutihan dan pemulihan kulit.





HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

Sesuai untuk individu yg mempunyai masalah kulit berjerawat, berjeragat, berparut, berminyak dan inginkan kulit wajah yang cerah. Tanpa bahan campuran lain, PERLASHINE memastikan badan menerima dos serbuk mutiara asli yang cukup untuk keperluan badan terutama bagi mencantikkan kulit.

Bukan itu sahaja, PERLASHINE berupaya merawat masalah kesihatan seperti resdung dan melancarkan peredaran darah serta membantu masalah sembelit dan pencernaan.

1. Serbuk mutiara adalah antioksida yang meningkatkan aktiviti Dismutase Dismutase (SOD), salah satu enzim antioksidan kuat badan, dan juga mengurangkan pengoksidaan, salah satu proses yang paling merosakkan badan penuaan.

2. Serbuk mutiara mengandungi “protein isyarat” yang membantu untuk mengekalkan warna kulit muda dan menyokong kesihatan tulang dan tulang penting. Merangsang pertumbuhan tulang baru, meningkatkan ketumpatan tulang yang sedia ada.

3. DNA yang mencipta protein isyarat dalam mutiara adalah sama dengan sebahagian daripada DNA kita sendiri yang terlibat dalam peraturan kalsium badan.
.
4. Pada usia 25 tahun, tahap kolagen mula menurun pada kadar 1.5% setahun. Pada usia 40, badan anda berhenti kolagen pembuatan sama sekali! PERLASHINE melambatkan penurunan kolagen dalam badan.
.
5. Protein isyarat dalam PERLASHINE juga merangsang pertumbuhan semula kolagen & pertumbuhan kulit baru. Disebabkan itu PERLASHINE mampu memudarkan parut.
.
6. Serbuk mutiara adalah harta yang telah digunakan oleh orang Mesir purba, Cina, Maya dan pengamal Ayurveda di India.
.
7. Serbuk mutiara adalah sumber yang terbaik dan paling bio-kalsium.
.
8. Serbuk mutiara mengandungi protein, 17 jenis asid amino, polisakarida & lebih daripada 30 + mineral penting untuk membantu anda mempunyai fungsi badan yang optimum, kecantikan , awet muda, pemutihan kulit, serta merawat cela pada wajah dan badan.



HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

Rumusan PERLASHINE :-

- Merawat masalah jerawat dan jeragat
- Memutihkan dan kulit
- Memudarkan parut di wajah dan badan
- Menyihatkan tubuh badan
- Merawat segala bermacam masalah kulit
- Awet muda dan anjal
- Menegangkan wajah

Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah no kelulusan MAL16040026TC.


HUBUNGI 013.9
141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

Aturcara pemakanan : 
.
Ambil 1 biji ~ 1-2 kali sehari 30 minit sebelum makan. Untuk kesan paling cepat, ambil 2 kali sehari atau bersama PERLAKING Makanan Pracampuran.

.
Aturcara pemakanan jika diambil bersama PERLAKING Makanan Pracampuran : 
.
Ambil satu sachet PERLAKING 30 minit sebelum sarapan, PERLASHINE pula diambil sebiji sebelum tidur. Minum air yang secukupnya untuk kesan lebih pantas.

HUBUNGI 013.9
141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

PAKEJ COMBO PERLAKING + PERLASHINE

RM210.00 FREE POSTAGE


HUBUNGI 013.9
141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN


HUBUNGI 013.9
141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN


15/6/2016
15

12 Jun 2016

FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME





Tak tahu cara nak pikat suami?? 
Risau suami makan luar gara-gara kehangatan asmara makin berkurang??
Jangan bimbang!! 
FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME membantu anda memeriahkan kembali asmara yang suram!!
Pastinya suami memuji dan mahukan lebih lagi!!
Setiap malam pastinya yang terindah buat anda sebagai isteri!!


HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

HARGA PASARAN RM60.00
OFFER IBS RM37.00

(POS ADD RM6.00 SM/RM10.00 SS)

BAHAN UTAMA DALAM FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME


✔ Buah Manjakani
✔ Serapat
✔ Pati Bunga Orkid
✔ Multivitamin
✔ Pelembap




KELEBIHAN FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME


✔ Memberi kesegaran kepada Miss V anda
✔ Menghilangkan kegatalan
✔ Merawat masalah keputihan
✔ Mencerahkan lingkaran gelap pada Miss V
✔ Mengetatkan dan menggebukan Miss V anda
✔ Bau yang segar yang dapat menaikkan nafsu ghairah pasangan anda
✔ Merawat dari pertumbuhan kuman dan kulat




HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

CARA PENGGUNAAN FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME


✔ Celup-celup dan sapu pada seluruh Miss V anda
✔ Keharuman dan kesegaran yg sangat ketara harumnya


TESTIMONI PENGGUNA FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME




HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN

HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN
HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN




HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN


HUBUNGI 013.9141867 UTK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN