20 Ogos 2017

BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ


 BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ..

(SANGAT SESUAI UNTUK KULIT NORMAL,KUSAM,JERAWAT DAN JERAGAT)


🐝ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya
🐝KRIM CEPAT MERESAP!-tidak melekit dan cepat meresap pada kulit
🐝CANTIK ASLI-pengguna yang menggunakan set ini akan mengalami kulit tanpa mekap





BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ

HARGA PROMOSI RM60.00
* Harga Pasaran RM85.00
POSLAJU TAMBAH RM8 SM, RM12 SS

WHATSAP / SMS KE 013 9141867



Bee Venom Gold 5 in 1 ialah merupakan krim dari ekstrak madu asli yang berkesan 
dalam membantu anda di luar sana yg serius ingin hilangkan jerawat dan jeragat dari
wajah. Bee Venom Gold 5 in 1 sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai
kulit yang bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik
hitam kesan parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari 
dan gelap di bawah mata. 


FUNGSI BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ

  • Membantu menghilangkan jeragat 
  • Merawat kulit kusam 
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkn parut 
  • Meremajakan kulit 
  • Anti penuaan 
  • Meredakan kemerahan kulit 
  • Menutup lubang pori yang terbuka 
  • Menggebu dan menghaluskan kulit 
  • Meratakan tona kulit 
  • Mengurangkan minyak pada wajah 
  • ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya 
  • Krim cepat meresap pada kulit dan tidak melekit 
  • Tiada kesan sampingan dan tanpa penggelupasan 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. 





KANDUNGAN & FUNGSI BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ




Formulasi Bee Venom Gold 5 in 1 terdiri daripada:


🌹 LIQUID CLEANSER
🌹 TONER
🌹 MOISTURISER
🌹 SUNBLOCK
🌹 SERUM


Liquid Cleaser 

Serum 

Toner 

Sunblock Foundation 


Moisturiser




CARA PENGGUNAAN BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ


1.Bersihkan wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Bee Venom Gold liquid cleanser kemudian lap wajah sehingga kering dengan tuala bersih 

2.Ambil 1 kapas muka dan titiskan beberapa titis Bee Venom Gold Toner kemudian
disapu pada seluruh wajah. Tunggu beberapa saat sehingga toner
meresap ke dalam kulit. 

3.Kemudian titiskan 2-3 titis Bee Venom Gold Serum kemudian di sapu dari bawah
wajah menghala ke atas wajah, sapu juga pada leher dengan sekata, kemudian
dibiarkan selama 2-3 minit utk serum itu meresap sepenuhnya ke dlm kulit. 

4.Sapu rata Bee Venom Moisturizer. Moisturiser ini boleh dipakai pada waktu siang
dan juga pada waktu malam 

5.Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation . Sunblock ini boleh dijadikan
sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai makeup
(*Sunblock dipakai waktu siang sahaja) 


TESTIMONI BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ





Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ murah disini..dan pastinya BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ original. Money back guarantee if not Original.


1)Langkah 1: Harga Produk 
BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ


BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ

HARGA PROMOSI RM60.00
* Harga Pasaran RM85.00
POSLAJU TAMBAH RM8 SM, RM12 SS

WHATSAP / SMS KE 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

09 Ogos 2017

LEMONEX MALAYSIA



LEMONEX MALAYSIA..



LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.


30 SACHET

LEMONEX MALAYSIA

HARGA PROMOSI RM139.00
* Harga Promosi Hq RM189.000
(FREE SHAKER)

POSLAJU FREE SEMENANJUNG /ADD RM6.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867






LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!



APA ITU LEMONEX?
LEMONEX adalah minuman detox yang menggabungkan 4 unsur yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan jadi lebih sihat.



4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex



GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.







LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah.Dengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.





CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika
bersenam.


NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.
Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.
Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.



9 KELEBIHAN LEMONEX
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari




CARA MINUM LEMONEX
1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula







******* PERHATIAN...

Siapa yang TIDAK BOLEH minum LEMONEX ?



1.Mengandung
2.Pesakit Jantung






WHATSAPP/SMS ke 013 9141867



SOALAN-SOALAN LAZIM ( F.A.Q ) TENTANG LEMONEX



1.LEMONEX UNTUK APA?
Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

2.SUSU KA JUS?
Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?

3.BERAPA LAMA TAHAN?
1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi.So,1 botol lemonex untuk 30 hari.

4.MEMANG BERKESAN KE?
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain.So far Alhamdulillah customers LEMONEX.MY majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.

5.MACAM MANA RASANYA?
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.

6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari.Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONEX.MY ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.



7.ADA PANTANG LARANG?
Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung.Tapi LEMONEX.MY ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.Boleh whatsapp kami 011-33408954

8.ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?
Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda.

9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX?KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers LEMONEX.MY tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedappp…

10. ADA KKM? OR APA-APA SIJIL
Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP


11.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONEX?

Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

12.GASTRIK BOLEH MINUM?
Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

13. KENAPA PESAKIT 3 SERANGKAI TAK BOLEH MINUM?
Pesakit itu pasti makan ubat doktor,limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.

Nota;Setakat ini saya ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan dia ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ada try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan dia comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume.




TESTIMONI PENGGUNA LEMONEX MALAYSIA







WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867






WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan LEMONEX MALAYSIA murah disini..dan pastinya LEMONEX MALAYSIA original. Money back guarantee if not Original. 



1)Langkah 1: Harga Produk LEMONEX MALAYSIA

30 SACHET

LEMONEX MALAYSIA

HARGA PROMOSI RM139.00
* Harga Promosi Hq RM189.000
(FREE SHAKER)

POSLAJU FREE SEMENANJUNG /ADD RM6.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.




Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

02 Julai 2017

VITAMIN C SERUM, MOISTURISING CREAM SPF30 & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA


 Vitamin C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA




Vitamin C SERUM ADVANCED FORMULA
MOISTURIZING CREAM SPF30
DERMAROLLER


15 ML 

VITAMIN C SERUM 10C VITAMIN C BY ANNONA
HARGA RM90.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

SMS / WHATSAP 013 9141867



KANDUNGAN UTAMA DI DALAM VITAMIN C SERUM BY ANNONA 
Vitamin C, Glutathione, Asid Hyaluronik, Ekstrak daun Saxifraga, Ekstrak akar pokok Peony, Ekstrak akar pokok Peony, Ekstrak akar pokok Skullcap & Ekstrak buah Delima



FUNGSI BAHAN DI DALAM VITAMIN C SERUM BY ANNONA 

Vitamin C 
✔ Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik
✔ Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
✔ Mengurangkan tompok hitam pada kulit
✔ Meningkatkan keanjalan kulit 
✔ Memberikan kesan cerah sekata 


Glutathione
✔ Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam
✔ Menghaluskan dan mengecilkan liang pori
✔ Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
✔ Memudarkan parut. 

Asid Hyaluronik
✔ Memelihara kelembapan pada kulit
✔ Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. 

Ekstrak daun Saxifraga
✔ Sebagai Antioksidan
✔ Mempunyai kesan pencerahan pada kulit. 
✔ Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar

Ekstrak akar pokok Peony
✔ Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit
✔ Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit
✔ Melancarkan aliran darah di bawah kulit. 
✔ Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah

Ekstrak akar pokok Skullcap
✔ Kesan antioksidan yang tinggi
✔ Melembapkan kulit
✔ Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
✔ Membantu meredakan kulit yang sensitif 

Ekstrak buah Delima
✔ Melawan penuaan dan sebagai anti kedutan


10G

VITAMIN C MOISTURISING CREAM BY ANNONA

HARGA RM30.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

SMS / WHATSAP 013 9141867

Vitamin C Moisturizer Cream (VCMC) adalah pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C. Mempunyai SPF 30 untuk menjaga kulit anda.

Pelembap ini adalah dari hasil gabungan Minyak Argan Oil, ekstrak buah Delima, Niacinamide & Asid Hyaluronic. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit (normal, kering dan kombinasi). 

Hanya perlu sapu sedikit sahaja pelembap selepas Serum. Ianya tidak melekit dan cepat meresap selepas sedikit urutan wajah


DERMAROLLER BY ANNONA

HARGA RM55.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

SMS / WHATSAP 013 9141867


FUNGSI DERMAROLLER  
✔ Memudarkan parut lebih cepat
✔ Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole) 
✔ Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
✔ Liang pori cepat mengecil dan lebih halus. 
✔ Anti penuaan
✔ Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks. 

Selepas 2-3 bulan penggunaan, anda akan mendapati kulit anda akan lebih cantik & anjal. 

Amaran : 
Tidak sesuai digunakan ke atas jerawat. pastikan jerawat dah sembuh baru gunakan


CARA MENCUCI DERMAROLLER 
1. Rendam dalam air suam 5-6 minit.
2. Bilas dan biarkan kering.
3. Simpan ditempat yang bersih




CARA PENGGUNAAN PRODUK  

1. Bersihkan wajah terlebih dahulu
2. Titis 1-2 titis VCS Annona ke jari yang bersih 
3. Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4. Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5. Roll dermaroller di wajah setiap kali selepas meratakan serum di wajah..
     *Dilarang roll pada jerawat yang belum kecut..
6. Kemudian sapu Moisturizing Cream (sekiranya ada)
     * Boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa.

Boleh digunakan 1-2 kali sehari mengikut kesesuaian.


PROMOSI MENARIK!!!

PAKEJ COMBO 3 IN 1

(2 botol Vitamin C Serum & 1 pc DermaRoller)
 POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)

PAKEJ COMBO JIMAT

(2 botol Vitamin C Serum & 1 botol Moisturizing Cream)
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)


PAKEJ COMBO MINI
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)


SOAL JAWAB PERSOALAN PRODUK ANNONA


1. S: Vitamin C Serum ni ada bahan kimia tak?
    J :   VCS Annona ni diperbuat dari bahan-bahan utamanya organik. Namun, kita tak boleh kata 100% organik kerana ada juga sedikit campuran dari bahan kimia contoh seperti pengawet dalam kepekatan yang rendah dan approved selamat. Kena ada pengawet sebab ia penting untuk jaga ketahanan produk, shelf life, elak tumbuhan bakteria/kulat pada produk dan sebagainya..

Vcs boleh di sapu di mana-mana bahagian badan selain muka. Di bahagian kaki dan tumit kaki pun sesuai sangat. InsyaAllah ia mampu rawat tumit merekah sebab ada kuasa vitamin c dan hyaluronic acid untuk 'lock' moisture. InsyaAllah.

2. S: Kalau Muka Berjerawat boleh guna Derma Roller tak?
    J :  Dermaroller tidak boleh golek atas jerawat yang masih aktif. Tunggu jerawat sembuh dulu. Tinggal parut baru boleh menggolek ya.

3. S: Ibu mengadung boleh guna VCS?
    J :  Ya, boleh. 

4. S: Ada penggelupasan tak semasa menggunakan VCS & VCMC?
    J : VCS ini menggalakkan pertumbuhan & pembentukan sel kulit baru. Maksudnya, sel kulit mati yang berkerak lama tu akan tertanggal lebih efektif dari biasa lalu mengeluarkan lapisan kulit baru yang lebih sihat dan cerah. Penggelupasan akan berlaku pada awal penggunaan dan ianya normal. bagitau dia jangan risau. Ia adalah sebahagian dari proses kitaran kulit kita. Disini VCMC memainkan peranan utama sebagai pelindung kepada sel kulit kita. VCMC mempunyai Spf30 melindungi kulit dari Sinaran UV yang akan menyebabkan ----> pigmentasi/ Jeragat. Dengan adanya VCMC kulit kita secara automatik akan medapat perlidungan ekstra. 

5. S: Tak bahaya ke Dermaroller ni. Ada kawan saya guna sampai berdarah kulit?
    J : DR ada banyak saiz. Yang boleh sampai berdarah tu apabila guna size 1.0 mm ,1.5 mm atau ke atas. Yang itu lebih panjang dan tajam jarumnya. Saiz dinasihatkan dilakukan oleh doktor kulit dan doktor akan sapukan krim kebas terlebih dahulu sebelum proses rolling. Size ini tak digalakkan buat sendiri kerana seeloknya dilakukan di bawah pemantauan doktor. 

Size 0.5 mm sesuai untuk kegunaan di rumah. InsyaAllah setakat ini tidak ada yang berdarah lagi.


 
TESTIMONI PENGGUNA VITAMIN C SERUM,VITAMIN MOISTURISING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA

 




Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA murah disini..dan pastinya VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA


VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA




VITAMIN C SERUM 10C VITAMIN C BY ANNONA
HARGA RM90.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

ATAU

VITAMIN C MOISTURISING CREAM BY ANNONA

HARGA RM30.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

ATAU

DERMAROLLER BY ANNONA

HARGA RM55.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS


ATAUUU LAGI2....


PROMOSI MENARIK IMPIANA BEAUTY ONLINE!!!

PAKEJ COMBO 3 IN 1

(2 botol Vitamin C Serum & 1 pc DermaRoller)
 POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)

PAKEJ COMBO JIMAT

(2 botol Vitamin C Serum & 1 botol Moisturizing Cream)
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)


PAKEJ COMBO MINI
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)
SMS / WHATSAP 013 9141867



2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)