23 Februari 2017

CHARMS FOUNDATION MALAYSIA

CHARMS FOUNDATION...


CHARMS FOUNDATION 20GM - Kegunaan untuk 5 - 7 bulan.


CHARMS FOUNDATION 20GM
HARGA PROMOSI RM50.00
* Harga Pasaran RM59.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867



4 Pilihan Warna mengikut Tone Muka :
1) Natural Beauty
2) Sandy Pretty
3) White Dolly
4) White Fairy



Kelebihan Charms Foundation :
  • Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak).
  • Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
  • Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
  • Menambahkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit wajah.
  • Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
  • Anti jerawat.
  • Tidak basah atau berminyak.

Tips menggunakan Charms Foundation 

Tips cara memakai CHARMS dengan cara yang betul supaya wajah anda nampak lebih flawless dan smooth.

Anda tahu?? Ujian warna tidak boleh dilakukan ke atas mana-mana bahagian tangan mahupun badan kerana warnanya tidak tepat sama sekali dengan warna di muka. Warna CHARMS perlu dipilih dengan tepat supaya anda tidak nampak terlebih putih atau terlebih gelap.


Bahan-bahan Charms Foundation :
Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit

Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.

Minyak Kelapa Dara
• Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit anda.

Minyak Zaitun
• Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah.
• Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur.

Soalan : "Bagaimana nak tahu warna CHARMS foundation yang mana sesuai dengan kulit kami?"
Jawapan : "Sapukan CHARMS foundation pada wajah anda, jika ia tidak nampak, maknanya anda memilih warna CHARMS foundation yang betul.

Jom teruskan dengan tips berikutnya...

  • Langkah pertama : Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.

  • Langkah kedua : Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.

  • Langkah ketiga : Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat, tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!



TESTIMONI PENGGUNA CHARMS FOUNDATION















Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan CHARMS FOUNDATION 20GM murah disini..dan pastinya CHARMS FOUNDATION 20GM original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk CHARMS FOUNDATION 20GM






CHARMS FOUNDATION 20GM
HARGA PROMOSI RM50.00
* Harga Pasaran RM59.90
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

22 Februari 2017

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL..

Niqrees Firming & lifting hidrogel

Merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri

Niqrees Hidrogel adalah revolusi krim hidrogel , yang berfungsi utk mengangkat dan membantu meningkatkan isi padu payudara. 

Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak  buah Kigelia Africana  yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan.

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
HARGA PROMOSI RM90.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
(FREE C2M SCRUB COFFEE)
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

Dengan penggunaan yang teratur, hidrogel ini telah terbukti untuk mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.



revolusi krim hidrogel pertama yg mampu :
  •  menegangkan payudara sehingga 15%
  •  menambah dalam saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu
  •  mengurangkan kedut seluruh wajah
  •  menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
  •  memutihkan kulit
  •  melicinkan kulit
  •  merawat masalah jerawat
  •  merawat masalah ekzema

  •  Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
  •  Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
  •  anti-bakteria.


NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikankadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.


hydrogel...mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????

HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yg mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.

selain tu, yg pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sst produk itu tdk melekit...senang nak guna n sangat selesa bg yg ingin menggunakan alatan mekap

sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.


BESAR & TEGANG

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.

Cara Penggunaan
1) Payudara
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 


Cara berkesan hilangkan kedut & eye bag


NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES

Cara Penggunaan
1) Muka dan Mata
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 
Buat urutan lembut disekitar mata
Hasilnya dapat dilihat serta merta


Fungsi Niqrees Hidrogel pada muka :
  • mengurangkan kedut seluruh wajah
  • menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
  • memutihkan kulit
  • melicinkan kulit
  • merawat masalah jerawat
  • merawat masalah ekzema
  • Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
  • Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
  • anti-bakteria.

Cara berkesan hilangkan jerawat & jeragat

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah jerawat dan jeragat...hasil boleh dilihat dengan penggunaan NIQREES secara konsisten

Cara Penggunaan
1) Jerawat dan jeragat
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Niqrees tidak berminyak & mudah menyerap..anda bebas menggunakan sebarang alatan mekap selepas menggunakan NIQREES


Kandungan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
  • Aqua (air)
  • Acrylates / Beheneth-25 Matacrylate Copolymer
  • Extract Buah Kigelia Africana
  • Glycine Saja (kacang soya) Protein
  • Triethanolamine
  • Phenoxyethanol


Kigelia Africana

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berasaskan bahan aktif semulajadi utama yang terdiri daripadakigelia africana dan puriera mirifica bagi membesarkan saiz payudara, menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.


Khasiat utama kigelia africana
1-Mengalakkan pembesaran payudara.
2-Menegangkan struktur kulit dengan cepat.
3-Anti-kanser iaitu merawat kanser kulit serta kanser payudara.
4-Bersifat anti bakteria yang tinggi boleh merawat pelabagai masalah kulit serta luka.
5-Anti-penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.
6-Merawat Ekzema,penyakit kusta dan sifilis.
7- merawat pelbagai penyakit kulit dari jangkitan kulat, bisul, jerawat dan psoriasis
8 - berkesan untuk merawat luka dan kudis.kigelia juga diambil secara dalaman untuk merawat keadaan seperti disentri, kurap, malaria, kencing manis dan pneumonia.


🌱 lulus kkm : NOT150705975K
🌱 sijil halal
🌱 dikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
🌱 produk bumiputera



KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL

===============================
.

➡Wanita 
  • Menganjalkan p@ud@ra 
  • Memontotkan struktur p@ud@ra
  • Menghaluskan kulit
  • Mencerahkan P.uting
  • Menghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah
  • Mengecutkan Jerawat
  • Menipiskan Jeragat
  • Mengatasi masalah kurap / panau 

➡Lelaki
  • Menghilangkan kedutan bawah mata
  • Menegangkan kulit wajah
  • Mencerahkan kulit muka
  • Menghaluskan texture kulit

➡Kanak-Kanak
  • Merawat masalah excema / kudis buta
  • Menyembuhkan masalah panau /kurap
  • Mencerahkan & menghaluskan kulit
  • Merawat kesan gigitan serangga

➡Sesuai utk semua gologan termasuk : 
  • Ibu Mengandung
  • Ibu Menyusu
  • Bayi yang baru lahir


Mengapa kami memilih HYDROGEL berbanding SERUM @ KRIM ?




"HYDROGEL TERBUKTI MEMPUNYAI KADAR RESAPAN YANG TINGGI KE DALAM LAPISAN KULIT"

Hydrogel merupakan inovasi terbaharu didalam bahan asas bagi produk kosmetik yang mana sifatnya adalah seperti air yang mampu menyerap pantas ke dalam kulit dan memberikan KESAN YANG SUPER DUPER PANTAS.



HYDROGEL MEMPUNYAI KEBAIKAN BERIKUT


Serapan‬ yang lebih tinggi berbanding serum, lotion atau cream.

Berbau‬ Harum

Memberikan‬ rasa sejuk dan nyaman pada kulit.

‪‎Tidak melekit atau berminyak.

Mengandungi‬ bahan mineral semulajadi yang membolehkan ia sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur serta bagi yang mengalami kulit sensetif.

#100% bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia.


"NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL"



 "mereka sudah...anda bila lagi?"

niqress hydrogel , satu2nya produk utk menegangkan aset anda yg boleh digunakan di muka & seluruh badan.


SATU RUMAH, SATU NIQRESS

*selamat digunakan dari bayi - dewasa

HALAL, KELULUSAN KKM, SELAMAT


TESTIMONI  NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL


Cik Pa'ah gembira sakan ...Niqrees mampu menghilangkan masalah biji kolesterolnya...




Hunny,bukan baru alami masalah jerawat, bertahun uollss...alhamdulillah NIQREES mengubah segalanya...2 minggu aje Hunny berNIQREES...lihat lah sendiri :-)


Ayung kata eyebag dah kurang, jerawat dan parut terhapus, kulit makin cerah..tu after seminggu je ayung guna NIQREES


jerawat dah takut dengan  NIQREES.. ini bukan satu penipuan !!!! :-)

bukan kak faz yang kata, dik Ellie yang kata "NIQREES BEST !!!! "

Scha gembira sakan, dengan NIQREES, jerawat, parut, kulit kusam hilang dari radar :-) :-)


After 1 week  je uollsssss....Ain tak tipu, NIQREES HYDROGEL memang terbaek !!!!

 
Kalo dah gini, mana tak hepi kome .... jomla berNIQREES !!!!













Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL murah disini..dan pastinya NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL original. Money back guarantee if not Original. 

1)Langkah 1: Harga Produk NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
HARGA PROMOSI RM90.00
* Harga Promosi Hq RM120.00
(FREE C2M SCRUB COFFEE)
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran KE 013 9141867


Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk
 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)