31 Mac 2017

JAMU KACIP MALAM(JKM)

JAMU KACIP MALAM...



Tercari-cari Jamu untuk penjagaan dalaman wanita yang super BERKESAN?
Dah cuba macam2 jamu tapi TAK BERKESAN?
Dah habis ratusan ringgit tapi TAK KETAT?



DAH CUBA JAMU KACIP MALAM?


*JIKA BELUM SEGERALAH MENCUBANYA




JAMU KACIP MALAM
HARGA PROMOSI RM40.00
* Harga Pasaran RM60.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


  • KEPUASAN ANDA KAMI GANDAKAN
  • 100% BERKESAN
  • 100% HERBA ASLI
  • 100% BUATAN MALAYSIA
  • 100% HALAL
  • . KACIP FATIMAH . MANJAKANI . AKAR SERAPAT .
  • PRODUK DARI HERBA BERKUALITI YANG MEMBERIKAN IMPAK 6X LEBIH BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN


ANTARA KESAN DAN KEBAIKAN JAMU KACIP MALAM

••MENGECUTKAN OTOT FARAJ 6X LEBIH BERKESAN DAN CEPAT 
••MENGECUTKAN RAHIM KEMBANG SELEPAS BERSALIN
••MENGHILANGKAN KEPUTIHAN DAN BAU BUSUK
••MENCEGAH BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
••MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG



••MENCANTIKKAN KULIT WAJAH DARI DALAM
••MENAMBAHKAN TENAGA KETIKA BEKERJA DAN BERSAMA
••MELANCARKAN HAID YANG TIDAK TERATUR
••MEMPERBAIKI HORMON YANG TIDAK STABIL
••MERAWAT SENGGUGUT
••BANYAKKAN SUSU IBU SELEPAS BERSALIN
••MEMPERCEPATKN PENYEMBUKAN LUKA DALAMAN SELEPAS BERSALIN

**WANITA DALAM PANTANG DIGALAKKAN




CARA PENGAMBILAN JAMU KACIP MALAM

•2 KAPSUL SELEPAS SARAPAN PAGI
•BAGI YG BELUM BERKAHWIN SILA AMBIL 1 BIJI SAHAJA SELEPAS MAKAN

(wanita lepas bersalin 2-4 kapsul.PASTIKAN BABY TIADA KUNING)


TESTIMONI PENGGUNA JAMU KACIP MALAM









Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan JAMU KACIP MALAM murah disini..dan pastinya JAMU KACIP MALAM1  original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk JAMU KACIP MALAM





JAMU KACIP MALAM
HARGA PROMOSI RM40.00
* Harga Pasaran RM60.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah FundTransfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS....


Minyak Argan penuh khasiat semula jadi yang dikayakan dengan butiran-butiran emas 24k beserta essential oil terpilih.I FLAWLESS merupakan Minyak Argan PREMIUM yang dipilih terbaik untuk wajah. Ianya mengandungi Emas Original 24K dan campuran aroma terapi khusus dari Morocco. Penggunaannya bukan sahaja membantu mendapatkan mekap yang tampak ekslusif dan tahan lama, tapi dalam masa membantu menyelesaikan masalah jerawat, pori terbuka, tona tidak sekata, kusam dan menjadikan bibir yang lebih sihat pinkish! Inilah "SUSUK" moden untuk anda kekal muda!



I Flawless memberikan nafas baru kepada Minyak Argan supaya ianya lebih memberikan manfaat berganda-ganda kepada pengguna.i Flawless menggabungkan Minyak Argan bersama dengan emas 24K dan Essential oil seperti Lavender,Rose & Jasmine

iFlawless menjadi pilihan artis,makeup artis serta penggemar makeup kerana iFlawless menjanjikan hasil makeup yang sempurna,segar,eksklusif,tahan lama dan foundation tidak crack. 

ISIAN KANDUNGAN : 15 ML / BOTOL

I FLAWLESS 15ML
HARGA PROMOSI HQ RM65.00
* Harga Pasaran  RM80.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


DUA JENIS KEGUNAAN iFlawless

**disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja

1) SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM

-2 titis pagi selepas cuci muka pagi dan malam (sebelum tidur)


KENAPA PERLU MEMILIH I FLAWLESS?

- i Flawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya 100% organik. Juga mempunyai sijil ONSSA dari Negara Morocco
- Di import dari satu-satunya negara yang menghasilkan Minyak Argan Asli iaitu MOROCCO
- Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang hanya DIFORMULASIKAN UTK KULIT WAJAH SAHAJA.
- Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai Emas Original 24 K yang memudakan wajah.
- Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai aroma terapi untuk membantu emosi dalaman.
- i Flawless dijamin tiada sebarang kesan sampingan seperti menipiskan kulit / gelupas



KEBAIKAN I FLAWLESS UNTUK PENJAGAAN KULIT :

✅ melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅ kulit jenis berminyak kembali normal
✅ mengecutkan jerawat
✅ mengurangkan parut jerawat
✅ mengecilkan liang pori-pori
✅ kulit lembut halus gebu macam baby
✅ awet muda
✅ menenangkan (kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅ bibir munggil & tiada lagi pecah2
✅ boleh digunakan mana2 bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut



KELEBIHAN SAPUAN I FLAWLESS SEBELUM MEKAP :

✅ pelembap solekan terbaik, 5x ganda lebih bagus dari minyak argan biasa!
✅ 200% kulit lebih lembap seawal 1x sapuan!
✅ menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
✅ mekap tahan lama sehingga 18 jam
✅ mekap tampak glowing semulajadi
✅ mekap tampak ekslusif effect gold 24K
✅ mengawal daripada muka berminyak kesan daripada mekap
✅ mekap nampak moist-moist (lembab + segar)
✅ bibir terawat dari rasa kering dari pemakaian lipstik
✅ boleh ditiskan dalam losyen / serum / krim wajah




Note : Disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja


1. SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM
Korang hanya perlu titiskan dalam 2 titis aje Setiap Pagi & Malam selepas korang cuci muka... Malam tu make sure sebelom tido hokey !


FUNGSI i fLAWLESS JIKA DIGUNAKAN SEBAGAI SKINCARE / SERUM PAGI & MALAM : 

  • Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak.-Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. Jangan bimbang, iFlawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap kedalam kulit dalam masa 2minit sahaja. iFlawless mengimbangkan penghasilan minyak dikulit wajah. 

  • Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering. -Menghilangkan jerawat dikuit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada korang yang mempunyai masalah jerawat dikulit

  • Awet muda dari usia sebenar. -iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapat membantu merangsang sel,saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik. iFlawless akan bertindak untuk melambatkan penyusutan kologen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu
Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80% wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. Kesan yang dapat dilihat,setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!​


2. MAKEUP BASED YANG TERBAIK

iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap! Kini tiada lagi rahsia Makeup artis mendapatkan hasil makeup yang cantik. Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend



7 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN i FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS UNTUK WAJAH :


Sangat Berkhasiat : 
Minyak Argan mengandungi anti oxidants, vitamin E dan fatty acid. 
Semuanya adalah khasiat yang semulajadi dan sememangnya nutrisi yang terbaik untuk kulit wajah.

Melembabkan Kulit Sampai Terlajak Lembab 
Kalau korang adalah wanita yang mempunyai kulit wajah yang kering seharusnyanya i-flawless adalah pilihan yang terbaik. 
Berhenti dari memakai sebarang skincare yang mengandungi bahan-bahan terlarang kerana ianya hanya akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. i-flawless bukan sahaja melembapkan kulit wajah malah melindungi kulit wajah supaya bebas dari radikal & sebarang kesan dari persekitaran luar.'

Tidak Berminyak
Sangat bagus untuk kulit yang berminyak kerana ianya berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah. 
If kulit korang jenis berminyak, ia akan membantu untuk mengimbangkan & menaturalkan penghasilan minyak 
Bagi kulit korang jenis kering plak, Secara Automatic ia akan melembabkan kulit korang supaya nampak lebih Flawless & Fresh 

Liang Pori Wajah Tidak Akan Tersumbat Lagi 
Semua tahu kan, if liang pori kita tersumbat, memang esok confirm akan naik Jerawat....
Minyak Argan dari i-Flawless akan seimbangkan kembali penghasilan minyak di wajah 
Akan membantu menghiangkan Jerawat serta Parut Jerawat


Anti-Penuaan
Minyak Argan adalah anti-penuaan yang terbaik sebab mengandungi antioxidant yang tinggi. 
Ianya membantu menganjalkan kulit wajah.


Boleh Digunakan Pada Waktu Siang & Malam
Sila Tinggalkan krim siang & malam korang yang mengandungi bahan kimia yang Berbahaya !
Nak kekal cantik, make sure korang gunakan i-Flawless ini setiap pagi & malam selepas cuci muka tau...

Rahsia Sebenar Makeup Artis 
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak.
Kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend.
Dengan hanya sebotol iFlawless, korang memang dah Ready untuk tampil flawless





KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS :

  • Makeup tahan lama sehingga 18jam 
  • Muka kering kembali lembap 
  • Muka berminyak kembali normal
  • Tiada lagi foundation retak seribu 
  • Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
  • Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation" 
  • Jimat foundation yang harga beratus-ratus. 
  • Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea 
  • Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam bayi.




SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ?

  • Wanita yg suke makeup ala-ala natural
  • Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation
  • Wanita yg menghadapi masalah muke cepat berminyak lepas makeup
  • Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
  • Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee
  • Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
  • Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarah


TESTIMONI PENGGUNA I FLAWLESS












Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan I FLAWLESS 15ML murah disini..dan pastinya I FLAWLESS 15ML original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk I FLAWLESS 15ML




ISIAN KANDUNGAN : 15 ML / BOTOL

I FLAWLESS 15ML
HARGA PROMOSI HQ RM65.00
* Harga Pasaran  RM80.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.


Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

FOREVER ARCTIC SEA

FOREVER ARCTIC -SEA...


Forever Arctic Sea ialah satu lagi makanan tambahan yang dirumus khas untuk memberi khasiat kepada tubuh badan. Forever Living merumuskan kapsul ini dengan memanfaatkan penyelidikan terkini dalam bidangpemakanan. Dengan menggabungkan Omega-3 dengan Omega-9, ia memberikan khasiat tambahan yang selamat dan seimbang yang menggalakkan kolesterol darah dan trigliserida sihat.





Forever Arctic-Sea Super Omega-3 adalah satu kejayaan dalam bidang makanan tambahan yang seimbang di mana ia menggunakan kedua-dua sayur-sayuran dan minyak ikan untuk memperolehi manfaat masing-masing. Omega-3 adalah asid lemak politaktepu dijumpai dalam salmon dan makanan laut yang lain. Omega-9 pula adalah asid lemak tidak tepu yang terdapat dalam produk sayur-sayuran,seperti minyak zaitun.


Setiap kapsul mempunyai kandungan EPA 225 mg dan 150 mg setiap DHAdan asid oleik, yang mana semua ini kurang dalam diet harian kebanyakan dari kita. Manfaat EPA dan DHA adalah termasuk membantu sistem peredaran darah. Ia diperlukan untuk fungsi-fungsi lain, termasuk perkembangan dan kesihatan mata dan otak, juga boleh menyokong fungsi sendi yang betul.


Asid lemak Omega-3 telah dibuktikan untuk membantu menyokong fungsi peredaran darah. Omega-3 dan Omega-9 lemak pula boleh membantu menyokong kolesterol yang sihat dan tahap kandungan trigliserida di dalam badan. Ia juga membantu menyokong fungsi sendi yang betul. Dapatkan Forever Arctic Sea pada hari ini juga untuk membantu anda menjalani hari-hari dengan lebih cergas,sihat, dan bertenaga!



FOREVER ARCTIC SEA(60 BIJI SOFTGEL)
HARGA PROMOSI RM92.00
* Harga Promosi Hq RM112.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867



KEBAIKAN FOREVER ARCTIC SEA


UNTUK KESEIMBANGAN SISTEM KARDIOVASKULAR DAN MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
-Penyakit utama seluruh dunia datang daripada masalah kardiovaskular atau peredaran darah yang tidak mencukupi.kualiti yang tinggi Omega 3 membantu menyeimbangkan sistem kardiovaskular dengan meningkatkan fungsi peredaran darah yang optimum.


KANDUNGAN BAHAN BERMUTU TINGGI
-Campuran bahan yang unik dan seimbang, merupakan sumber unggul ultra tulen Omega-3 termasuk Minyak ikan (EPA dan DHA), minyak zaitun Oleic tinggi, lD-Alpha tokoferol, Purified Water, dan mengandungi Ikan (Salmon, Ikan teri, Mackerel, sardin).Tambahan terdapat diperkaya dengan minyak zaitun (omega-9 asid lemak) untuk menstabilkan omega-3 asid lemak vitamin E untuk memastikan asid lemak yang tidak akan teroksida. Vitamin E komponen penting dalam Laut Artik kerana membantu penyerapan yang lebih baik daripada makanan tambahan ini.


MENGOPTIMUMKAN KEPERLUAN FATTY ACID
-Pada masa kini amat sukar untuk mencari jumlah asid lemak yang sesuai dalam pengambilan makanan harian.Sesetengah ikan - ikan lemak-sejuk air khususnya - kaya dengan dua bentuk Omega-3 asid lemak yang penting untuk membantu mengekalkan
sistem kardiovaskular yang sihat. Ianya adalah EPA (asid eicosapentaenoic) dan DHA (asid docosahexaenoic). EPA dan DHA adalah dalam bekalan yang terhad dan hanya terdapat kuantiti yang sebenar dalam ikan dan makanan tambahan minyak ikan.Laut Artik mengandungi jumlah optimum DHA dan EPA asid lemak (lebih daripada 33%), yang menyediakan baki asid lemak yang diperlukan setiap hari.



MENGGALAKKAN KULIT, PARU-PARU, MATA DAN PEMBULUH DARAH YANG SIHAT
-Semua organ-organ ini memerlukan sejumlah besar asid lemak perlu. Ia adalah penting untuk menambah bekalan Omega-3 dalam badan untuk fungsi optimum.


DISOKONG OLEH KAJIAN SAINTIS
-Banyak kajian telah membuktikan bahawa pengambilan Omega-3 minyak ikan dan lain-lain sumber yang berkualiti tinggi yg terkandung DHA dan EPA membantu untuk meningkatkan sistem kardiovaskular.


MENYOKONG KESIHATAN SELULAR
-Omega-3 asid lemak dimasukkan ke dalam membran sel dalam semua tisu di seluruh BOD, termasuk organ-organ seperti kulit, paru-paru, jantung,sendi dan saluran darah.


MENGGALAKKAN SISTEM KARDIOVASKULAR YANG SIHAT
-Omega-3 yang kaya dengan dua bahan (EPA dan DHA) adalah elemen penting yang membantu menurunkan tahap kolesterol berbahaya dan trigliserida serta mengurangkan risiko arteri tersumbat. Lemak Omega-3 pula menyokong kesihatan kardiovaskular dengan
membersihkan arteri.


MENGUATKAN INGATAN, OTAK YANG SIHAT DAN FUNGSI KOGNITIF
-Arctic Sea kaya dengan lemak Omega-3. Ini adalah penting untuk memori dan fungsi otak yang sihat. Pengambilan harian Arctic Sea menyokong  prestasi optimum daripada organ-organ penting.


MENYOKONG SISTEM IMUNISASI, FUNGSI SENDI DAN SISTEM PENGHADAMAN
-Makan yang sihat yang mempunyai bekalan tambahan DHA dan EPA penting untuk sistem imun, penghadaman dan fungsi sendi. Arctic Sea menyediakan jumlah yang sihat dan seimbang daripada DHA dan EPA, oleh itu ia adalah makanan tambahan yang sangat baik untuk menyokong sistem pencernaan dan sistem imunisasi kita.


EMOSI SIHAT DAN TENAGA POSITIF
-Kajian mendapati pengambilan minyak ikan secara konsisten berkaitan dengan aura positif semulajadi yang lahir disebabkan kandungan asid lemak Omega 3 yang sangat baik untuk fungsi otak. Secara tak langsung, ia sangat membantu memberikan tenaga yang positif serta kekal awet muda




KANDUNGAN BAHAN-BAHAN FOREVER ARCTIC SEA
-Natural fish oil, calamari oil, gelatin, olive oil, glycerin, purified water,lemon oil (natural flavour), lime oil (natural flavour), d-alpha tocopherol. Mengandungi ikan (Salmon, Anchovy, Cod).








CARA PENGAMBILAN FOREVER ARCTIC SEA
-Arctic Sea seelok-eloknya diambil SELEPAS MAKAN, 3X SEHARI. Sebaik-baiknya dicadangkan pengambilannya 1/2 - 1 jam selepas sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam.




PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM FOREVER ARCTIC SEA


Q - Adakah produk ini sesuai diambil oleh mereka yang ingin menurunkan 
berat badan?
A - Ya. Kandungan minyak ikan dan bahan-bahan lain bukan sahaja boleh membantu
mengurangkan berat badan, malahan boleh mengurangkan tahap kolestrol yang boleh
membawa penyakit-penyakit kardiovaskular.


***TIPS: Bagi yang ingin mengurangkan berat badan, dinasihatkan makan malam sebelum jam 8 malam supaya Arctic Sea dapatkan menjalankan fungsinya dengan lebih cekap.



TESTIMONI PENGGUNA FOREVER ARCTIC SEA











Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan FOREVER ARCTIC SEA(60 BIJI SOFTGEL) murah disini..dan pastinya FOREVER ARCTIC SEA(60 BIJI SOFTGEL) original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk FOREVER ARCTIC SEA(60 BIJI SOFTGEL)



FOREVER ARCTIC SEA(60 BIJI SOFTGEL)
HARGA PROMOSI RM92.00
* Harga Promosi Hq RM112.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.


Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)