11 Mei 2017

MUDFACE EXCLUSIVE 3 IN 1 MASK,SCRUB & CLEANSER

MUDFACE EXCLUSIVE 3 IN 1 MASK,SCRUB & CLEANSER..


“Muka Kusam & Jerawat Menghilangkan keyakinan anda?”

“Anda juga nak slimkan pipi yang bulat tembam mcm kuih pau?”

stay natural mud face
100G

Stay Natural Mud Face, bagaikan rawatan kecantikan spa dari rumah!

MUDFACE EXCLUSIVE 3 IN 1


HARGA PROMOSI RM55.00
* Harga Promosi Hq RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867


“Macam tak percaya, sekarang tengok cermin, pipi dah slim, tak bulat mcm dulu…Lemak bawah dagu yg dah lama nak hilangkan sekarang dah takde!! Bentuk muka pun nampak runcing" - ana, KL

"Kawan2 office semua jeles tengok kulit saya. Ramai tanya produk ape yg berkesan sangat ni??… Officemate terkejut laa…sebab dulu kulit muka saya berjerawat smpai ke sekeliling muka, sekarang semua habis lenyap. Kulit pun makin licin & cerah..Thank u Mud Face sebab buat saya lebih yakin!" - Diana, Kajang



Stay Natural Mud Face dapat mencuci & membersihkan lebihan minyak yg terperangkap di muka secara mendalam. Ia membantu menghalang jerawat daripada merebak disekeliling kulit muka disamping meruncingkan dagu


Bahan aktif semulajadinya iaitu “lumpur” menjadikan kulit muka lebih segar & sihat. Mud Face bertindak dengan menyental kotoran keluar dari kulit supaya kelihatan licin, lembap dan tidak lagi berminyak. Uolls memang kena amalkan pakai mask ini kalau nak kulit sentiasa awet muda dan licin.  Kita cerita untuk yg nakkan kulit cantik, gebu macam retis Korea gitu!

mud face kkm


DGN LUMPUR PUN KULIT BOLEH LICIN & RUNCING!

Stay Natural Mud Face Bertindak 3 Dalam 1 - Berfungsi sebagai 
MASK + SCRUB + CLEANSER


Stay Natural Mud Face adalah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR.  Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita.  Sebab tu uolls tengok kalau spa2 yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sbg salah 1 beauty treatment mereka. Dan klu anda kaki korea tegar @ salah seorang yg gila dgn produk kecantikan korea mesti confirm wajib tau bahawa penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea adalah benda yg biasa!


That’s why lah artis Korea yang dah berumur 40-50 tahun pun masih memiliki kulit yang TEGANG & GEBU kan? Haa jangan ketinggalan dengan beauty trend yg semakin popular sekarang ni, jom cecepat cuba Stay Natural Mud Face & rasai sendiri keberkesanannya!


Nak tahu..Ramai yang MENYESAL sebab tak mula guna MUD FACE dari dulu~
Tahu tapi tak endah, bila dah famous ramai yg mula mencari!
Dengan Mud Face, kami gerenti kesan seawal 3 HARI!







stay natural mud face

"MUD FACE memang best..Sapu je rasa sejuk sangat. Lepas cuci esoknya jerawat mengecut..Sampai husband tanya, aikk.. semalam nampak muka ada jerawat, harini dah hilang?? Miracle sangat sis, mask lumpur ni!" - Ateeqa, Ipoh


9 SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA MUD FACE

- Mendapat DAGU yg lebih RUNCING
- Tiada lagi DOUBLE CHIN
- BLACKHEAD & WHITEHEAD hilang
- JERAWAT di muka terhapus
- PARUT pudar seawal 24 jam
- Tona Kulit CERAH SEKATA
- JERAWAT dibelakang badan hilang dgn cepat
- Menanggalkan DAKI pada lengan, ketiak & peha
- Kulit menjadi SELEMBUT bayi


Kelebihan Stay Natural Mud face walaupun baru sekali uolls pakai dimuka, terasa kesannya. Jerawat pada kulit muka semakin mengecut.  Blackhead, whitehead & dagu berlapis makin lama makin hilang! Bukan je baik utk kecantikan kulit, Mud face juga boleh kecilkan pipi & buat dagu anda lebih runcing dan cantik terbentuk. Kulit menjadi sekata dan selembut bayi, uolls boleh say bye bye to kulit kusam~ 


Pemakaian Mud Face memberikan sensasi sejuk & nyaman bagaikan rawatan eksklusif di spa! Kaki facial n spa tentu tau mud facial & treatment quite expensive dan tak semua mampu! Sebab tulah kami keluarkan produk Mud Face yg semua org boleh guna & alami ‘your own spa treatment’ di rumah!



cara guna mud face


CARA GUNA MUD FACE 3 IN 1
- Gunakan 2-3 Kali Dalam Seminggu

- Pastikan muka dalam keadaan bersih & kering

- Calit Mud Face sedikit kemudian sapukan secara nipis & rata pada kulit muka

- Biarkan kering dalam 20-30 minit kemudian cuci seperti biasa
- Boleh digunakan pada bila2 masa samada pagi atau malam



*Mud Face juga boleh dijadikan sebagai night cream masker
Selepas bangun tidur, cucikan muka sehingga bersih

*1 Bekas Berat 100g dan tahan 3-4 bulan penggunaan.

Stay Natural Mud Face telah mendapat kelulusan KKM : NOT150601394K



TESTIMONI STAY NATURAL MUD FACE















testimoni mud face


testimoni mud face

testimoni mud face

testimoni mud face

UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN WHATSAP 0139141867 
testimoni mud face

testimoni mud face

UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN WHATSAP 0139141867 
testimoni mud face

testimoni mud face

testimoni mud face

testimoni mud face
UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN WHATSAP 0139141867 

testimoni mud face



Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan MUD FACE 3 IN 1 murah disini..dan pastinya 
MUD FACE 3 IN 1
 
  original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk MUD FACE 3 IN 1


MUDFACE EXCLUSIVE 3 IN 1


HARGA PROMOSI RM55.00
* Harga Promosi Hq RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867





2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk 


WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)