02 Julai 2017

VITAMIN C SERUM, MOISTURISING CREAM SPF30 & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA


 Vitamin C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA




Vitamin C SERUM ADVANCED FORMULA
MOISTURIZING CREAM SPF30
DERMAROLLER


15 ML 

VITAMIN C SERUM 10C VITAMIN C BY ANNONA
HARGA RM90.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

SMS / WHATSAP 013 9141867



KANDUNGAN UTAMA DI DALAM VITAMIN C SERUM BY ANNONA 
Vitamin C, Glutathione, Asid Hyaluronik, Ekstrak daun Saxifraga, Ekstrak akar pokok Peony, Ekstrak akar pokok Peony, Ekstrak akar pokok Skullcap & Ekstrak buah Delima



FUNGSI BAHAN DI DALAM VITAMIN C SERUM BY ANNONA 

Vitamin C 
✔ Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik
✔ Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
✔ Mengurangkan tompok hitam pada kulit
✔ Meningkatkan keanjalan kulit 
✔ Memberikan kesan cerah sekata 


Glutathione
✔ Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam
✔ Menghaluskan dan mengecilkan liang pori
✔ Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
✔ Memudarkan parut. 

Asid Hyaluronik
✔ Memelihara kelembapan pada kulit
✔ Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. 

Ekstrak daun Saxifraga
✔ Sebagai Antioksidan
✔ Mempunyai kesan pencerahan pada kulit. 
✔ Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar

Ekstrak akar pokok Peony
✔ Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit
✔ Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit
✔ Melancarkan aliran darah di bawah kulit. 
✔ Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah

Ekstrak akar pokok Skullcap
✔ Kesan antioksidan yang tinggi
✔ Melembapkan kulit
✔ Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
✔ Membantu meredakan kulit yang sensitif 

Ekstrak buah Delima
✔ Melawan penuaan dan sebagai anti kedutan


10G

VITAMIN C MOISTURISING CREAM BY ANNONA

HARGA RM30.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

SMS / WHATSAP 013 9141867

Vitamin C Moisturizer Cream (VCMC) adalah pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C. Mempunyai SPF 30 untuk menjaga kulit anda.

Pelembap ini adalah dari hasil gabungan Minyak Argan Oil, ekstrak buah Delima, Niacinamide & Asid Hyaluronic. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit (normal, kering dan kombinasi). 

Hanya perlu sapu sedikit sahaja pelembap selepas Serum. Ianya tidak melekit dan cepat meresap selepas sedikit urutan wajah


DERMAROLLER BY ANNONA

HARGA RM55.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

SMS / WHATSAP 013 9141867


FUNGSI DERMAROLLER  
✔ Memudarkan parut lebih cepat
✔ Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole) 
✔ Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
✔ Liang pori cepat mengecil dan lebih halus. 
✔ Anti penuaan
✔ Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks. 

Selepas 2-3 bulan penggunaan, anda akan mendapati kulit anda akan lebih cantik & anjal. 

Amaran : 
Tidak sesuai digunakan ke atas jerawat. pastikan jerawat dah sembuh baru gunakan


CARA MENCUCI DERMAROLLER 
1. Rendam dalam air suam 5-6 minit.
2. Bilas dan biarkan kering.
3. Simpan ditempat yang bersih




CARA PENGGUNAAN PRODUK  

1. Bersihkan wajah terlebih dahulu
2. Titis 1-2 titis VCS Annona ke jari yang bersih 
3. Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4. Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5. Roll dermaroller di wajah setiap kali selepas meratakan serum di wajah..
     *Dilarang roll pada jerawat yang belum kecut..
6. Kemudian sapu Moisturizing Cream (sekiranya ada)
     * Boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa.

Boleh digunakan 1-2 kali sehari mengikut kesesuaian.


PROMOSI MENARIK!!!

PAKEJ COMBO 3 IN 1

(2 botol Vitamin C Serum & 1 pc DermaRoller)
 POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)

PAKEJ COMBO JIMAT

(2 botol Vitamin C Serum & 1 botol Moisturizing Cream)
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)


PAKEJ COMBO MINI
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)


SOAL JAWAB PERSOALAN PRODUK ANNONA


1. S: Vitamin C Serum ni ada bahan kimia tak?
    J :   VCS Annona ni diperbuat dari bahan-bahan utamanya organik. Namun, kita tak boleh kata 100% organik kerana ada juga sedikit campuran dari bahan kimia contoh seperti pengawet dalam kepekatan yang rendah dan approved selamat. Kena ada pengawet sebab ia penting untuk jaga ketahanan produk, shelf life, elak tumbuhan bakteria/kulat pada produk dan sebagainya..

Vcs boleh di sapu di mana-mana bahagian badan selain muka. Di bahagian kaki dan tumit kaki pun sesuai sangat. InsyaAllah ia mampu rawat tumit merekah sebab ada kuasa vitamin c dan hyaluronic acid untuk 'lock' moisture. InsyaAllah.

2. S: Kalau Muka Berjerawat boleh guna Derma Roller tak?
    J :  Dermaroller tidak boleh golek atas jerawat yang masih aktif. Tunggu jerawat sembuh dulu. Tinggal parut baru boleh menggolek ya.

3. S: Ibu mengadung boleh guna VCS?
    J :  Ya, boleh. 

4. S: Ada penggelupasan tak semasa menggunakan VCS & VCMC?
    J : VCS ini menggalakkan pertumbuhan & pembentukan sel kulit baru. Maksudnya, sel kulit mati yang berkerak lama tu akan tertanggal lebih efektif dari biasa lalu mengeluarkan lapisan kulit baru yang lebih sihat dan cerah. Penggelupasan akan berlaku pada awal penggunaan dan ianya normal. bagitau dia jangan risau. Ia adalah sebahagian dari proses kitaran kulit kita. Disini VCMC memainkan peranan utama sebagai pelindung kepada sel kulit kita. VCMC mempunyai Spf30 melindungi kulit dari Sinaran UV yang akan menyebabkan ----> pigmentasi/ Jeragat. Dengan adanya VCMC kulit kita secara automatik akan medapat perlidungan ekstra. 

5. S: Tak bahaya ke Dermaroller ni. Ada kawan saya guna sampai berdarah kulit?
    J : DR ada banyak saiz. Yang boleh sampai berdarah tu apabila guna size 1.0 mm ,1.5 mm atau ke atas. Yang itu lebih panjang dan tajam jarumnya. Saiz dinasihatkan dilakukan oleh doktor kulit dan doktor akan sapukan krim kebas terlebih dahulu sebelum proses rolling. Size ini tak digalakkan buat sendiri kerana seeloknya dilakukan di bawah pemantauan doktor. 

Size 0.5 mm sesuai untuk kegunaan di rumah. InsyaAllah setakat ini tidak ada yang berdarah lagi.


 
TESTIMONI PENGGUNA VITAMIN C SERUM,VITAMIN MOISTURISING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA

 




Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA murah disini..dan pastinya VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA


VITAMIN C SERUM, MOISTURIZING CREAM & DERMAROLLER BY ANNONA MALAYSIA




VITAMIN C SERUM 10C VITAMIN C BY ANNONA
HARGA RM90.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

ATAU

VITAMIN C MOISTURISING CREAM BY ANNONA

HARGA RM30.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS

ATAU

DERMAROLLER BY ANNONA

HARGA RM55.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS


ATAUUU LAGI2....


PROMOSI MENARIK IMPIANA BEAUTY ONLINE!!!

PAKEJ COMBO 3 IN 1

(2 botol Vitamin C Serum & 1 pc DermaRoller)
 POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)

PAKEJ COMBO JIMAT

(2 botol Vitamin C Serum & 1 botol Moisturizing Cream)
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)


PAKEJ COMBO MINI
POSLAJU RM8 (SM) / RM12 (SS)
SMS / WHATSAP 013 9141867



2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)