09 Ogos 2017

LEMONEX MALAYSIA



LEMONEX MALAYSIA..



LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.


30 SACHET

LEMONEX MALAYSIA

HARGA PROMOSI RM139.00
* Harga Promosi Hq RM189.000
(FREE SHAKER)

POSLAJU FREE SEMENANJUNG /ADD RM6.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867






LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!



APA ITU LEMONEX?
LEMONEX adalah minuman detox yang menggabungkan 4 unsur yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan jadi lebih sihat.



4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex



GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.







LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah.Dengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.





CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika
bersenam.


NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.
Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.
Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.



9 KELEBIHAN LEMONEX
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari




CARA MINUM LEMONEX
1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula







******* PERHATIAN...

Siapa yang TIDAK BOLEH minum LEMONEX ?



1.Mengandung
2.Pesakit Jantung






WHATSAPP/SMS ke 013 9141867



SOALAN-SOALAN LAZIM ( F.A.Q ) TENTANG LEMONEX



1.LEMONEX UNTUK APA?
Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

2.SUSU KA JUS?
Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?

3.BERAPA LAMA TAHAN?
1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi.So,1 botol lemonex untuk 30 hari.

4.MEMANG BERKESAN KE?
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain.So far Alhamdulillah customers LEMONEX.MY majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.

5.MACAM MANA RASANYA?
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.

6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari.Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONEX.MY ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.



7.ADA PANTANG LARANG?
Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung.Tapi LEMONEX.MY ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.Boleh whatsapp kami 011-33408954

8.ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?
Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda.

9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX?KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers LEMONEX.MY tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedappp…

10. ADA KKM? OR APA-APA SIJIL
Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP


11.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONEX?

Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

12.GASTRIK BOLEH MINUM?
Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

13. KENAPA PESAKIT 3 SERANGKAI TAK BOLEH MINUM?
Pesakit itu pasti makan ubat doktor,limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.

Nota;Setakat ini saya ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan dia ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ada try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan dia comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume.




TESTIMONI PENGGUNA LEMONEX MALAYSIA







WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867






WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan LEMONEX MALAYSIA murah disini..dan pastinya LEMONEX MALAYSIA original. Money back guarantee if not Original. 



1)Langkah 1: Harga Produk LEMONEX MALAYSIA

30 SACHET

LEMONEX MALAYSIA

HARGA PROMOSI RM139.00
* Harga Promosi Hq RM189.000
(FREE SHAKER)

POSLAJU FREE SEMENANJUNG /ADD RM6.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.




Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Catat Ulasan